Jump to content

Hell open 2012. avlyst!


aesop

Recommended Posts

Fagkomite rifle prioriterte ikke Hell Open som uttakstevne til mesterskap i år med det resultat i at det kom svært få rifleskyttere. Det nytter ikke å arrangere et slikt stevne bare for pistol og det blir derfor avlyst neste år.

 

En skam for riflesiden i NSF og skikkelig dårlig gjort mot skytterlinja ved Meråker videregående skole som har stått på i flere år for å arrangere dette.

Link to comment
Share on other sites

kjenner ikke til bakgrunnen for avlysningen, men hvis ikke et stevne som hell open kom i betraktning med tanke på uttak så er det litt rart. mulig en eller annen har gode argumenter for dette...

kan ikke se for meg noe annet luftstevne som gir samme reell mesterskaps-stemning med tanke på størrelse og spenning her i Norge. for meg var stemningen høyere på hotellet i Hell enn på NM i luft i Alfhallen. dette kommer kanskje av den gode Olden-Cupen på kveldene og møtene og samtalene utover kveldene som bare var kjempebra!

 

synd hvis det er som v-olden sier her.

 

ser frem til at noen kommer på bedre tanker slik at vi kan samles i Hell igjen for en fantastisk helg, med god stemning og god skyting.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...