Jump to content

fosse

Members
 • Content Count

  400
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About fosse

 • Birthday 06/28/1988

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen som har noe mer info om denne? Priser?
 2. Har søkt villreinsjakt for første gang, søkt på det meste som er på inatur.no. Er det andre nettsteder man bør søke? Har mye erfaring fra rådyr/hjort/elg, men aldri jaktet rein.
 3. fosse

  Ringer til Steyr

  Takk for svar! Noen som har forslag til hvordan det kan gjøres billigere å få montert på en kikkert? Ringene jaktdepotet har koster det samme som rifla i seg selv...
 4. fosse

  Ringer til Steyr

  Noen som kjenner til denne her typen baser/montasjer? evt har ringer liggende for salg billig?
 5. fosse

  458 Socom

  Sikkert grei for skarpskyttere med lyddemper som trenger ei kule med lave hastigheter og litt "Punch" http://en.wikipedia.org/wiki/.458_SOCOM" target="_blank De fleste jegere er bedre tjent med .308 eller bedre. Mvh Jim114 Du vet ikke helt hva du snakker om eller? Har brukt en .458 Socom som førstevalg på jakt de siste 3 årene, på alt fra kråke til storoksen. Helt ypperlig! Noe langholdsvåpen er det såklart ikke, men til det har man andre kalibre...
 6. Hvor selges Hodgdon CFE 223?
 7. Har planer om å bruke 150gr TTSX i .308 til høsten i min Sauer 200STR med 74cm pipe. Krutt N540 eller N550? Hva kan jeg forvente av hastighet? Edit: Hvilket krutt skal jeg velge for høyest hastighet i denne kombinasjonen?
 8. Virker som om stokken er laget i ett helt stykke ja. Svartor.
 9. Det stemmer bra det, flyttet fra Randaberg for 3 år siden Nå er stokken levert bort så får vi se hva resultatet blir, har trua!
 10. Ruger #1 Hva legger du i tverrved? Veden går likt som stokken. Det lages ikke slike lenger, så får ikke gjort så mye i forhold til fabrikant. Tenkte derfor å fikse sette selv, blir stokk til backuprifle da jeg har handlet meg en GRS... Men tanken har vært å lime flatene sammen, deretter borre ovenifra 3 steder og lime inn stålpinner av noe slag. Vil dette bli bra og stabilt nok?
 11. Noen som har forslag til hvordan jeg best mulig kan settes sammen denne igjen på en holdbar måte?
×
×
 • Create New...