Jump to content

aesop

Members
  • Posts

    123
  • Joined

  • Last visited

About aesop

  • Birthday 09/04/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

aesop's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Lånte en kompis sin og skjøt seks skudd for litt siden. 4 tiere og to gode niere. Første og eneste erfaring. Han har visst svært lite feil med den, etter at han fikk børsemakerhjelp for tilpasninger i begynnelsen. Ser ut til at det er et bra alternativ for en som vil få trent litt billigere med et våpen av den typen.
  2. Ville kjøpt den gamle. Er ikke mye forskjell på den og experten. Har selv en gsp fra 70 tallet som kommer til å være bedre enn meg i årevis ennå.. og får du to pistoler for mindre enn det experten koster hadde jeg ikke vært i tvil. Edit: at det nye avtrekket er bedre kan vi diskutere... Ville ikke satt det inn i min gamle, foretrekker den gamle kassetten fremfor det nye. Bare ikke rør på skruene der;)
  3. Noen går inn andre går ut. Det jevner seg ut for alle. Presisjonen i pistolen min er i allefall bra nok med alle de kulene jeg nevnte. Selvsagt er det greit at kulene samler best mulig, men ingen av de mest kjente kulene sprer ut av tiern. Bruk tid på å lære deg å gjøre ting riktig, ikke sette fast pistolen i en benk. Men er du stabil over 580, så ser jeg poenget..
  4. Akkurat måtte reinstallere pcen for et par dager siden. Fikk ikke startet den på vanlig måte. Backup av det meste men noe er borte. Vet ikke om dette har sammenheng med virus her, men mailboksen er full av spam som ikke har kommet gjennom før.
  5. Har aldri opplevd at jeg er bedre enn ammoen min. Uansett merke. Selvsagt er det forskjell, men av de greit kjente merkene samler nok kulene bedre enn de fleste skyttere. Når det er sagt så har jeg ikke prøvd de aller billigste boksene. Jsb, h&n, div "stenvaag" typer eller rws går likt i min Morini. Samme med de meisterkugln boksene. Husker ikke produsent.. Tror det viktigste er å gjøre ting riktig til du passerer 580. Så kan du begynne å forske.
  6. Går ikke mange skudd gjennom en luftpistol før du ser blyavleiringer. Tror nok flere hadde fått litt sjokk ved inspeksjon av løpene sine med lys og lupe.. uten at dette gjør noe for presisjonen for en gjennomsnittsskytter...
  7. Vel.. hvis verden hadde blitt et bedre sted på bekostning av mine ferdigheter ville jeg ikke sett på det som meningsløst;)
  8. Er vel heller sånn at de vet at det er en dårlig ting, men uunngåelig. Og dermed vil de bli best mulig på ettersøk for å skåne viltet for mest mulig smerte. Vet jo at påkjørsel av bil og tog, samt skadeskyting dessverre alltid vil være en faktor så lenge vi kjører eller jakter.
  9. Skrudde fast pressa mi med franske treskruer rett i armlenet på en stol i stua jeg. Passa på når kona var borte. Gikk fint det. Funker ennå.
  10. Gratulerer med en strålende pistol!
  11. Ikke mulig å montere på en liten boks eller noe som fanger opp hylse og skitt da.. noe alà gsp sin greie festet med borrelås.. kanskje lettere enn de andre forslagene..
  12. Har skutt med mye forskjellig ammo, alt fra cci st. Som det billigste, til rws r-100 til tre kroner skuddet.. men alle mine perser er satt med cci standard. Tror jeg må bli ca 25 poeng bedre i alle greiner før det er noe vits i å begynne å teste annen ammo enn cci standard
  13. åpen trening for alle medlemmene er 6 timer over to dager. så har vi en dag med lukket trening for de som vil skyte mer program eller baneskyting, samt en kveld for veteranene i klubben som er mer sosialt. dette er da også 6 timer over to dager. tilsammen fire dager med skyting, (12 timer) alt for lite...
  14. Petter justerer også vinkelen på utdrageren som sitter på sluttstykket... I allefall gjorde han det på min da jeg hadde pardini.
  15. Jeg sitter mye og pusset, tørrtrener og har våpnene fremme hver dag, det jeg mente, som kanskje ble litt uklart er at så lenge det er en fornuft til grunn når du holder på. Sitter ikke ute på verandaen og pusser bare fordi jeg har et våpenkort på det våpenet. Blir litt som å sitte hele dagen og styrte vørterøl mens man synger tyske sjømannsviser og klirrer med flasker foran naboene og deretter kaster seg i bilen og henter ungene på skolen. Fullstendig lovlig, men det kan misforstås og føre til ulemper. Regner med at sjonkel har nok å drive med uten sånne oppdrag. Og så lenge folk rundt oss er så på tuppa, så oppnår vi ikke annet enn å tilføre skyttere dårlige rykter. Det er ikke alltid det er lurt å gjøre noe bare fordi man har lov.. Så som sagt.. så lenge ting blir gjort med fornuft så flyter verden videre. Vet at miljøene er forskjellige rundt omkring, og jeg skriver utfra min situasjon nå. Flytter jeg litt mer skjermet til så kan jeg oppføre meg deretter...
×
×
  • Create New...