Jump to content

steking av vilt-kjøtt


CaptainMillennium

Recommended Posts

Når det gjelder hjort, rådyr og elg så tror jeg ikke det er noen særlig fare for parasitter. Å spise gjennomsteikt viltkjøtt er IKKE godt ;)

 

Jeg er mer skeptisk når det gjelder kjøttetende dyr som bjørn - der er det trikinose som er det du skal passe deg for. Villsvin likeså.

Link to comment
Share on other sites

hehe ja var sånne skogs"høner" osv jeg tenkte på ja.

Rotter med vinger gidder jeg ikke å spise nei

 

Av alt kjøt som kan øydeleggast ved gjennomsteiking, vil eg påstå at ryper og skogsfugl toppar lista. 3-4 min for lenge på eit rypebryst, forvandlar kjøtet frå det ypperste ein kan få servert - til i beste fall hundemat...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...