Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jeg fikk meg en forferdelig dårlig overraskelse da jeg kom tilbake til leiligheten i Steinkjer, etter en måned i Brønnøysundtraktene. En dødsstank møtte meg i døra, lukta var rett og slett så j***** at jeg var sikker på at hele leiligheten var ødelagt. Den stappfulle fryseren hadde kortsluttet, og alt var forvandlet til en smørje av råtten fisk og kjøtt.

 

Som en ivrig jeger, befant det seg selvfølgelig mye viltkjøtt oppe i fryseren, i tillegg til en hel skuff med selvfisket sjø og innlandsfisk. Det var også mye frysevarer kjøpt i butikk, men det er mindre viktig.

 

Etter å ha undersøkt litt, så viser det seg at jeg får innboforsikring, opp mot en egenandel på 2000. Det jeg lurer på, er om matvarene mine er verdt nok til at det er et poeng i å ta ut forsikring?

 

Håper noen kloke sjeler der ute vet hva markesverdien er for følgende vilt og fiskevarer --- >

 

Viltkjøtt:

- Elg indrefilet

- Elgsteik x 2

- 1 rådyrsteik

- 4 hele ringduer

- 2 rinduebryst

- 4 gåsebryst

Fisk:

- Lyrfilet

- Seifilet

- Torsk ( kokestykker )

- Hyse ( hel )

- Sild ( hel )

- 4 x ørret ( hel )

- Panert laksefilet ( pakke )

- Panert ørretfilet ( pakke )

- Kokestykker uer ( pakke )

 

Takk på forhånd for all hjelp!

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...