Jump to content

Litt informasjon om styre og drift på kammeret


Bamrud

Recommended Posts

For en tid tilbake ble det i et styrevedtak bestemt at styremedlemmers nick på forumet ikke lenger skal være uthevet og farget. Slik utviklingen i Nojs er kommet, og for videre utvikling, må styret i Nojs bedrive mer organisasjonsarbeid og mindre forumsdrift.

Vi har en moderatorstab som vi har full tillitt til, og med ny moderatorsjef i spissen med direkte kontakt med styret, kan de konsentrere seg om andre ting. Den tiden er forbi da det var nødvendig for brukerne for enkelt å finne de ansvarlige i forbindelse med oppstart av kammeret og selve forumsdriften.

Det vil fremover kun være moderatorene, moderatorsjef og Admin som skal ha farget nick for å være mer synlige. Det er tross alt de som driver forumet utenom alt det tekniske og som tar seg av alle slags spørsmål og problemstillinger brukerne måtte ha. Det blir første skritt for å "fase ut" styret i Nojs fra kammeret.no. Styret i Nojs vil på ingen måte trekke seg tilbake og la forumet seile sin egen sjø ved å overlate alt ansvaret til moderatorene. Vi vil hele tiden være der fordi vi har vårt kontorlandskap her i styreforumet. Men vi skal ikke bruke like mye tid på forumsdrift. Styret skal fungere som klageinstans ved klager på driften (moderering etc.) dersom moderatorsjef ikke får ferdigbehandlet klagene som skal innom han i første omgang. Styret skal ha siste ordet i forandringer av forumets utseende, som f.eks kan være nye underkategorier eller kammere, nytt design osv.

Bortsett fra det skal styret konsentrere seg om Nojs generelt.

 

Nojs har et domene til som heter Nojs.no, og her skal eller bør det renne blod og tårer fra styret i de kommende måneder for å få opp ei skikkelig representativ nettside.

Men kammeret.no som er norges største møtested for jegere og skyttere skal også brukes flittig av styret som informasjonskanal og rekrutteringsplass for Nojs.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...