flanged Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Nå skal vi kose oss. Julepynten pakkes ned og skurefilla danser på furuplanken, og ikke minst rådyrlåret ligger i ovnen Jeg er forferdelig enkel i måtveien ! Ett rådyrlår med godt smør, rosmarin, einebær, salt / pepper og litt vann. Langtidssteiker låret midt i ovnen på 125 grader, til kjernetempen er mellom 65-70 grader. Lager viltsaus av kraften. Mandelpoteter. Gulrøtter. Rosenkål. Fersk sopp. Tyttebær. NamNam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HighPower Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Høres utsøkt ut ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buster Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Hihi Høres udmerket ut, for det står akkurat det samme i ovnen her også! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flanged Posted January 1, 2011 Author Share Posted January 1, 2011 Så bra Buster Dette blir nok godt, enkelt og greit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaktlykke Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Bon apetit! Men hvilken vin valgte du?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flanged Posted January 1, 2011 Author Share Posted January 1, 2011 Jeg er vellsignet (forbannet) med ei dronning i huset som ikke drekker vin Ble øl og iste i dag. Maten ble veldig go, og vi har det samme i morgen ser jeg her... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaktlykke Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Isvann er bedre enn både øl og iste til sånn mat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flanged Posted January 1, 2011 Author Share Posted January 1, 2011 Ingenting slår øl tell maten Jaktlykke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaktlykke Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Øl og rådyrsteik?? Er du steike toillat mann Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flanged Posted January 1, 2011 Author Share Posted January 1, 2011 ØL er ØL og det er godt med eller uten rådyrsteik Egentlig er det bedre med rødvin, men jeg blir så fort litt surrete i hue ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.