Jump to content

nettbutikk for luftgevær


bikobiko

Recommended Posts

Kjøpte det uten å vite så mye om luftgevær eller kostnaden i lengden ved bruk av co2 patroner, men kjøpte en 850 Air Magnum med alt utstyr: http://www.game-on.no/webshop/850airmagnumxt45mm-p-881.html

 

Hvis du har nok penger til å kjøpe mye co2 patroner (1 88g co2 patron, som går til 200-250 skudd koster fra 90-100kr) er det bare å kjøpe, for etter mine erfaringer er den veldig presis. Kjøpte den også fordi den er kul, hvis man liker tacticoole rifler ;). Dessuten har den et magasin lik en revolvertønne med 8 skudd.

 

I produktbeskrivelsen skal den være veldig presis på 40 meter, men hvis du gjør din jobb kan du fint treffe 9-10'ere på vanlig 10meters luftgeværblink ut til 70 meter og treffe jevnt. Dette krever selvfølgelig vindstille miljø og at man er omtrent midt i co2 flasken da man i begynnelsen av flasken skyter med litt høyere utgangshastighet og derfor litt mer upresist, og på slutten går kulene på litt for lite gass og blir også litt upresise... (men helt greit til klassisk flaskeskyting).

 

Har ikke erfaring med andre våpen, men vil tro at hvis du er på stramt budsjett (som de fleste skyteinterreserte ungdommer er) så burde du gå for noe som er billigere i drift. Det vil vel si et brekkvåpen hvor du får skutt et skudd og må lade om. Da slipper du gasskostnadene men får fortsatt noe som presist. Jeg har egentlig ikke noen anbefalinger, men andre erfaringer på forumet kan du sikkert søke opp ;). Skaff deg i alle fall noe med kikkertsikte hvis du vil strekke avstandene litt.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Det ligger vel en del GODE luftgevær til salgs på bruktsidene til www-airgunworld.org også.

 

Å kjøpe seg noe dårlige greier er bare bortkastet, for man blir bare nedstemt av å ha et våpen som ikke har presisjon nok til å engang matche skytteren.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...