Jump to content

Hvilken CZ kasse?


raloe

Recommended Posts

Vurderer en 3006 CZ rifle, produsert i 1965 med kassisk rett stokk. Låskassen er large ring, har bolt med flaggsikring og der er tommelutsparing på venstre side. Er ikke ZG 47 kasse. Den ligner M 98. Kan det være wz 24 el. wz 33? Kassen er forberedt for kikkert fra fabrikk, med 19 mm spor. ZKK hadde vel hel venstreside.

Noen som vet :?:

Link to comment
Share on other sites

Takk for engasjement. Det er ikke ZG 47 selvom produksjonsår tilsier det. Ligner mest en helt ordinær M 98 kasse, men er CZ prod. Kanskje en overligger fra 24 el.33.Det merkelige er at den likevel har stemplet produksjonsår 65 og det bærer ikke preg av å være fikset. Er large ring med tommelutsparing venstre side og flaggsikring. Finnes helt sikkert et svar på gåten, men så var det å finne det.

Link to comment
Share on other sites

Ja, der er den. Helt identisk. Var nok modellen før ZG 47. Det merkelige er årstallet den er produsert, selvom det betyr lite. Var nok ikke freste spor for kikkert på den jeg vurderer men forberedt med baser montert. Det er og slik på den på bildet. Var en interessann artikkel du la ved forrige innlegg, kassene fikk der en veldig god omtale. Takk for bistanden Gammelfiskaren, dette var fint å finne ut av

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...