Jump to content

Mørning av viltkjøtt?


Elgjeger88

Recommended Posts

Hei!

 

Var på jakt i uka, og var heldig å få med meg noe kjøtt. 2 ryper og 2 andebryst ligger i kjøleskapet til mørning, har ligget siden tirsdag. Den ene rypa er hel, så den er grei. Den andre så jeg meg nødt til å ta ut skroget, da den var så sundskutt.

 

Det jeg opplever som et problem og ikke helt "bra" for filetene og skroget, er at det blir så vannvittig tørt og hardt på oversiden. Med tanke på at det egentlig ikke er så mye kjøtt å snakke om, så blir jo endel ødelagt av dette.

 

Er det noen som har noe tips å komme med? Eller er det rett og slett uungåelig?

 

Takker for hjelp! :)

Link to comment
Share on other sites

Har du plastikk over brystene? Da burde det ikke komme.

 

Det gjør jeg når jeg har stykker til mørning i kjøleskapet. Jeg har forøvrig bare fiskeeteremørning oppgjort for å unngå transmak. Gressetere og rype henger jeg til mørning da slipper du det problemet. Ryper fryser jeg hele også.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...