Jump to content

Winchester mod 1400 Halvauto, nytt løp?


S&L 68

Recommended Posts

Har en halvauto Winchester mod 1400 som ble innkjøpt for en del år tilbake. På denne er det et løp på 55cm, og tanken var den gangen et våpen som skulle være kort og hendig på skogsfugljakt.

 

Har liksom aldri blitt helt fortrolig med hagla, og tror at det ført og fremst skyldes at løpet som er ganske kort, oppleves som litt vinglette og derfor spesielt vanskelig ved krappe sideskudd. Får liksom ikke den gode svingen.

 

Har sett meg litt omkring, men har ikke vært i stand til å finne noen som selger løp til denne hagla. Noen som vet om det fortsatt finnes løp å få i til denne hagla? Evt er det andre modeller fra Winchester som har løp som passer til mod 1400?

 

På forhånd takk :)

Link to comment
Share on other sites

Finnes en del i USA, men da må du finne en villig eksportør og en villig importør slik at alt går rett for seg.

http://www.e-gunparts.com/products.asp?chrMasterModel=0950z1400&MC=

 

Et mulig alternativ er en litt overdimensjonert chocke:

http://www.cabelas.com/cabelas/en/templates/links/link.jsp?id=0034429227516a&type=product&cmCat=SEARCH_all&returnPage=search-results1.jsp&Ntk=Products&sort=all&Go.y=0&_D%3AhasJS=+&Nty=1&hasJS=true&No=36&Ntt=choke&N=0&_D%3Asort=+&_DARGS=%2Fcabelas%2Fen%2Fcommon%2Fsearch%2Fsearch-box.jsp.form1&Go.x=0&_dyncharset=ISO-8859-1

 

Den gir deg noen hundre ekstra gram ytterst på løpet og selges fritt. Alt du trenger er en børsemaker som kan gjenge opp løpet.

Link to comment
Share on other sites

Tusen takk for tilbakemeldinger :) Ble ikke helt enkelt dette, og hadde vel heller ikke regnet med at det. Hmmm får gå litt i tenkeoksen, får vel neppe godkjennelse av en ny våpensøknad så lenge jeg har denne hagla, og det er vel ikke rart å hente på noe salg av den heller vil jeg tro.

 

Nei det får bare bero litt så får vi se hvordan det blir etterhvert, med ny rifle på trappene så holder ikke finansene til to nye våpen :?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...