Jump to content

ønsker tips til ting som skal brukes i spekepølse av rådyr


gaupejeger

Recommended Posts

Har en slakter som skal lage spekepølse av rådyr nå,

 

han sa jeg burde kjøpe akevitt el konjakk. behøvde ikke å være dyrt.

 

spørsmålet er hvilket slag?

noen som har erfaringer.

 

også rødvin burde jeg skaffe.

 

spørsmålet er hvilket slag?

noen som har erfaringer.

 

spekk må jeg kjøpe og selvfølgelig rådyrkjøtt har jeg fra høstens fangst.

 

håper noen har noe å meddele her?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...