motordude Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Hvis man drar på jakt i Afrika, hva skjer med kjøttet? Er det noe system slik at det blir brukt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polskjakt Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Ja alt kjøttet blir brukt enten i campen eller til lokalbefolkningen Jeg hadde selv just et tilbud på hodyrsjakt som jeg sendte ut grunnet at de trengte mere kjøtt på slakteriet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rino Hals Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Det står en del om dette i denne tråden: http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=21&t=12453&st=0&sk=t&sd=a Edit. Det kommer veldig an på hvor du er. I Sør-Afrika blir så og si alt kjøtt solgt til "firmaer" som vidreforedler kjøttet til biltong og "biff" osv. Og så blir selvfølgelig noe av det spist av jegeren selv og hans følge. I fjernereliggende strøk blir kjøtt gjerne gitt bort hvis det ikke kan lagres kaldt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
donner Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Det siste halvåret har vi bygd ett helt nytt godkjent slakteri for eksport kjøtt planen er å skjere ned kjøtt som jegerne har skutt !få godkjent kjøttet og vakumpakke slik at jegerne kan ta med seg hjem litt gosaker!!ellers leveres kjøttet til biltong produksjon og noe går til der lokale.dette slakteriet skal ta imot slakt fra 8 farmer i området og foredle kjøttet for vidresalg til salg i Joburg og utland Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.