Jump to content

Hva gjør man med kjøttet ved jakt i Afrika?


motordude

Recommended Posts

Det står en del om dette i denne tråden: http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=21&t=12453&st=0&sk=t&sd=a

 

Edit.

Det kommer veldig an på hvor du er. I Sør-Afrika blir så og si alt kjøtt solgt til "firmaer" som vidreforedler kjøttet til biltong og "biff" osv. Og så blir selvfølgelig noe av det spist av jegeren selv og hans følge.

 

I fjernereliggende strøk blir kjøtt gjerne gitt bort hvis det ikke kan lagres kaldt.

Link to comment
Share on other sites

Det siste halvåret har vi bygd ett helt nytt godkjent slakteri for eksport kjøtt :mrgreen: planen er å skjere ned kjøtt som jegerne har skutt !få godkjent kjøttet og vakumpakke slik at jegerne kan ta med seg hjem litt gosaker!!ellers leveres kjøttet til biltong produksjon og noe går til der lokale.dette slakteriet skal ta imot slakt fra 8 farmer i området og foredle kjøttet for vidresalg til salg i Joburg og utland :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...