Jump to content

Storfjellkarusellen 2009 (Aust-Agder og Telemark)


brodsjo

Recommended Posts

Ettersom det helt sikkert er en god del skyttere her som har planer om å delta på Storfjellkarusellen i år, så tenkte jeg at jeg ville "reklamere" litt her. Vi har i år bygd opp ei ny internettside: www.storfjellkarusellen.no. Der er det mulighet til å se nyheter, resultater (nye og gamle), terminlister og liknende. Det første stevnet er 22. februar i Kroken og løypa er allerede offentliggjort på sida.

 

Storfjellkarusellen er et samarbeid mellom Gjerstad i Aust-Agder og Sannidal, Kroken og Drangedal i Telemark.

 

 

Hilsen Kjetil Brødsjø

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Ja dette virker lovene.skulle vært litt mer av karuseller, På meg virke det som om det blir mer ut av stevnene der, Mulig det er bare jeg som synes det.synn det blir langt og kjøre for og delta på storefjellkarusellen,virke seriøst.Njff må nok fra sentralt hold påvirke foreningene rundt om og satse mer på jaktfelt.lykke til i karusellen

Link to comment
Share on other sites

Takk! Vi har vel merket en ganske bra oppgang i deltakelse de siste åra, og det motiverer jo litt ekstra med ordentlige gavepremier til de som har deltatt på et stevne hos hver arrangør. Tror det er veldig viktig med en ordentlig karusell for å få folk interessert.

Link to comment
Share on other sites

Trur det er framtia og satse på karusell,det må nok til på hedemark siden og, Er mange som skyter DFS her og skal en konkurere om skyttere så må jaktfelten mer opp i det offentlige og kansje tenke litt nytt, Mener ikke jaktfelten ikke er bra slik den er i dag, Men vi kan alltids bli bedre, Satt og leste litt ang reglemanget for jaktfelt, Og det skal vel ha en prøvetid alt som skal forandres, Så noe tid ser det ut som det vil ta ved forandreinger.Bojen er veldig bra sånn den er er min påstand, Og jeg mener at det er tid for at NJFF burde se på boj og kansje lære litt der. :idea:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Kroken JFF arrangerer første stevnet i Storfjellkarusellen til Søndag 22.02.09. Kroken JFF ligger ca 15 km fra E18-avkjørselen ved Tangen i Sannidal og er derfor ganske sentralt for de fleste skyttere fra Vestfold, Aust-Agder og Telemark.

 

Løypa til stevnet kan sees på heimesida: storfjellkarusellen.no

 

Vi ønsker alle skyttere vel møtt til en forhåpentligvis flott skytedag (det er meldt bare sol og 3-5 grader hele dagen!)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

I dag blei det 2. stevnet i karusellen arrangert av Sannidal JFF. 81 skyttere møtte opp i snøværet og arrangementet blei bra gjennomført! Best var igjen Are Venemyr fra Froland med 150 poeng. Han har dermed 5 stevner på 150 p. og er en god kandidat til kongepokalen i år.

 

Sannidal hadde forøvrig satt opp NM-løypa i dag.

 

Resultater ser dere her : http://storfjellkarusellen.no

 

Brodsjo

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nå er endelig hovedpremien i karusellen avgjort; alle som har fullført 4 stevner i karusellen (1 stevne hos hver arrangør) er med i trekningen av en Tikka T3 Lite! Vi er veldig fornøyd med å kunne tilby en så flott hovedpremie og håper dette motiverer til å bli med i sammenlagtkonkurransen!

 

Til nå er bare 2 stevner unnagjort (i Sannidal og Kroken), så alle har fortsatt muligheter til å fullføre 1 stevne hos hver arrangør!

 

Neste stevne er i Kroken (også FM for Telemark) 5. mars. Vi ønsker alle skyttere velkommen!

 

Storfjellkarusellen.no

Link to comment
Share on other sites

Neste stevne i karusellen er igjen i Kroken (ca 15 minutter fra E18 avkjørsel Tangen i Sannidal). Dette er også FM for Telemark. Løypa er allerede ferdig og avstand og blinker kan sees på http://storfjellkarusellen.no og også på bildet under.

 

Vi ønsker alle skyttere velkommen og håper så mange som mulig tar seg en tur til Kroken på palmesøndagen.

 

loypekroken050409.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Resultater fra dagens stevne er lagt ut på http://storfjellkarusellen.no

 

Best var Selma Hjelmseth, Kenneth Nordahl og Kjetil Eskeland Jr. best med 150 p.

 

På sammenlagtlista så er det Kjetil Eskeland Jr. som har tatt over ledelsen i Are Venemyrs fravær. Bare 2 p. har Kjetil mista på 3 stevner og ser nå ut til å bli en klar favoritt til sammenlagtseieren totalt!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Stevne 5 og 6 av 8 blei i helga arrangert i Gjerstad og Sannidal. Resultater og sammenlagtlister er lagt ut på www.storfjellkarusellen.no.

 

Best sammenlagt er Kjetil Eskeland Jr. med hele 598 av 600 mulige poeng i forholdsvis vanskelige løyper. Han har også mulighet til å forbedre et 148-stevne og kan oppnå maksimale 600 p. Meget god skyting i konkurranse med de fleste av de beste skytterne i Sør-Norge!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Storfjellkarusellen er over for i år! Vinner blei Kjetil Eskeland Jr. med 598p. og klar rekord. Totalt 345 skyttere deltok på et eller flere stevner, mens 83 skyttere fullførte et eller to stevner hos hver arrangør og var med i sammenlagtkonkurransen og trekninga av en hel haug med gavepremier (77 stk, med rifle som hovedpremie), aldri har gavebordet vært så fullt av flotte og dyre premier!

 

Vi takker alle for deltakelsen i år og ønsker alle velkommen igjen i 2010!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...