HS Precision Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Jeg vurderer å lage litt hundemat selv. Tenker da å lage opp en gang på høsten når tilgangen til råvarer er på det største, samt jeg kan få tak i litt snacks fra andre steder. Da tenker jeg å kjøre det i ei hakke(sånn som brukes til å lage pølsefarse) og kjøre det ut i svære pølser. som så fryses og tas opp etter behov. Jeg ønsker egentlig et slags tilskuddsfor til et godt tørrfor. For å spe på med under sesongen, og for å lage tørrforet ikke fullt så kjedelig for hundene(som "krydder" i hverdagen) Hva må med av ingredienser og vitaminer/mineraler og fett, og i hvilke forhold? Alle som har laget hundefor/tilskuddsfor i en eller annen form; KOM IGJEN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranger Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Som tilleggsfor for en jakthund i sesongen så er vel rått kjøtt, evt malt opp, en mulighet? I naturen ville jo bikkjene levd av rått kjøtt. Men det kan jo bli kostbart da. Interessant tråd forresten, skal følge med her! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amstaff Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Vom & Hundemat har noen tabeller som viser innhold av tilsatte vitaminer og mineraler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilatad Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Hei Paul Løwe har laget en bok som heter voff hundemat på fat. der står det oppskrifter på mat du kan lage til degselv og hunden. isbn 978-82-05-37654-0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.