Jump to content

Kasaklikow

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kasaklikow's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Week One Done
  • Reacting Well Rare
  • First Post

Recent Badges

-2

Reputation

  1. Runar burde også kanskje unngått løfte dene sak frem i sosiale medier? Kanskje ikje det lureste man gjør - ødelegg rykte både for han- og motpart.
  2. Der tar dere feil. Like både R & K. Begge to ville på mitt kontor blitt stilt i skammekroken. Tullprat og vas fra dere. Overnevnte uttalelser virker mer partiske og patriotiske enn mine refleksjoner. Tror de fleste er enig om det. Skjerp dere!
  3. Det va no litt av en påstand. Forteller mer om deg, enn meg.
  4. Hva vet du om at dette er bare en verbalkonflikt? Har du ikke fått med deg at at det er på advokatnivå? Og kommunikasjon mellom advokater? Skuffet over din påstand. Heng med!
  5. Jeg mener bokstavlig talt det jeg skriver. Anbefaler deg sjekke ut litt om roller og identitet disse 2 personer/firmaer/organisasjoner/identiteter har.
  6. Det er vanskelig ta parti med den som har fått mulighet komme med forslag, og viket unna. Da er det ikke saksøker som har svikta. Da er det den som har "tent på lunta" si skyld, mener jeg - da i forhold til løsningsorientert forslag fra motpart. Ka meine du om det? Du bomme juridisk litt i din tekst.
  7. Nei, det er 2 parter som er uenig. Begge ser ut til være i samme bransje. Den ene presenterer seg som privatperson, selv om der ikke logisk ser ut til han er det i denne kontekst. Det er nok her utfordring ligger.
  8. Det lukter surt denne sak. Runar J. ser ut til ha flere hatter enn folk ane. Han fremstiller seg selv som "offer" - i en kamp der ser ut han har organisasjonsmessig- og kanskje forretningsmessig egeninteresse i forbindelse med fag- og bedrift han jobber i ?... Jeg skal ikke ta parti denne sak, men trist belysning blir bare fra en side (Runars). Tror sannheten inneholder mer fakta. Vi aktive skyttere, og miljøet rundt disse 2, bør slutte spekulere- og prate drit om den ene, eller andre part! Latt retten ordne opp i dette. Så trener- skyter vi andre videre! Vi er for voksen til blande oss inn i denne sak, lage konklusjoner - Vi bør vie respekt for retten, og at partene selv ordne opp i dette. Kjenner begge parter som gode mennesker. Synd de ikke fikk ordna opp på bakrommet. Håper vi andre voksne kan roe ned dritprat snarest - og ikje minst slutte spre vonde rykter i sosiale medier. Det ødelegger for alle, og splitter samhold i miljøet. Brothers, la oss holde sammen!
×
×
  • Create New...