Jump to content

Jippicaille

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jippicaille's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • Collaborator
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated Rare
  • First Post

Recent Badges

1

Reputation

  1. Takk skal du ha! Da prøver jeg meg på denne siden ML var tom: https://www.ebay.com/itm/181927508427
  2. Takk for svar! Vet du sånn ca hvor lang det er snakk om?
  3. Noen som har noen kunnskap om denne og eventuelt hvilke deler jeg mangler før jeg legger dette i «den antikke» mauseren og tester på skytebanen? Kan man bruke vanlig 22LR fabrikkammo på denne? Blir ikke så klok av den svenske instruksjonen. FYI var dette noe som fulgte med mauser som er arvet av ett familiemedlem som dessverre ikke lever lengre (og derfor ikke kan fortelle meg hvordan denne brukes).
  4. Hei! Håper det er andre Carl Gustaf 4000 / Sauer 200 eiere her inne som kan svare meg på følgende: Har arvet en CG4000. Denne skyter som den skal og ser upåklagelig ut, men det ser ut som om jeg mangler ett verktøy for å demontere rifla for vedlikehold. Har googlet litt og kommet fram til at det kanskje heter sauer Special Key. Kontaktet Sauer men de hadde ikke noe reserve de kunne selge meg. Er det noen som vet hva slags verktøy dette er? For meg ser det ut som en L formet umbrako nøkkel, men har prøvd med de lengste jeg har uten at jeg treffer noe i andre enden når jeg putter den inn i hullet i stokken bak. Ei heller forfra. Noen som vet hvor lang denne umbrakoen må være eller hvordan jeg løser dette uten «Sauer Special Key»? Eventuelt om noen har en til overs de vil selge? Er det samme nøkkelen som på andre modeller, feks 202, 303 osv, eller funket denne kun på 200? Takknemlig for alle svar som kan hjelpe meg å løse denne oppgaven for meg!
  5. Skjønner! Bor rett vest for Oslo, så takk som tilbyr og liker holdningen her inne Er ikke noen hast så kan ta en runde til en børsemaker om bilder og mål ikke har en enstemmig tilbakemelding når jeg får tatt dette til uka
  6. Yes. Må bare få tak i skyvelære først. Fikser til uka og oppdaterer i tråden her. Takk!
  7. Perfekt. Da prøver jeg meg hos en børsmeglerne. 8x57 ammo passer ikke i pipa. Har prøvd, men hylsteret går ikke inn langt nok inn og man får ikke ført sluttstykket helt fram. Det gikk dog fint med 308. Har skjønt at 260 og 308W er omtrent samme form så er ikke så keen på å teste noe mer før jeg er helt sikker på hva rifla er ment for.
  8. Hei, Arvet en belgisk mauser som er bygd om til en jaktrifle. Den var registrert som 8x57js men når jeg skulle teste på skytebanen i dag skjønte jeg raskt at dette ikke var tilfellet. Hadde noe 308 win som passet i pipa, men er i tvil om det er trygt å skyte med dette da jeg ikke er helt sikker på at den er 308. Står ingenting på utvendig pipe, men etter at jeg demonterte stokken fant jeg 260 stemplet inn i selve kassa. Betyr dette at det er 260 kaliber? Hvor kan jeg eventuelt henvende meg for å finne ut helt sikkert hvilket kaliber denne rifla er sånn at jeg kan omregistrere den som riktig kaliber? Kan en børsemaker finne ut av dette?
  9. Herlig! Da tester jeg! Takk for svar!
  10. Hei, Har en Carl Gustav 4000 med remfeste i front og framover (altså ikke under) på forskjeftet. Har kjøpt Normafoten og skjønner jo nå at den kun passer rifler med remfeste under. Er det noen her som har montert Biltema sine remfester med suksess og hvilke borstørrelse og forberedelser gjorde dere eventuelt?
×
×
  • Create New...