Jump to content

uuid

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by uuid

  1. Da har jeg fått sjekket papirene jeg fikk fra politiet. Referansen man får i brevet med de godkjente søknadene ligner men er ikke det samme som nummeret på våpenkortet. Da er det nok bare å la feltet stå tomt i søknaden.

  2. Hvis jeg ikke tar helt feil så er tallet som står under "Vår referanse" på papirene du fikk med godkjenningen det samme som står på våpenkortet du får senere.

  3. Vet det er en gammel tråd men prøver meg for det. Jeg har en Gen 5 Glock 19 jeg tenkte å benytte til spesialpistol og tenkte å prøve metoden som @Spinnvillt postet her men da stikker fortsatt magasinet noe ut ... er det kort nok eller må jeg frem med baufilen? 🤔

     

    Edit: Har ikke noe mer presist måleinstrument enn en linjal men det ser jo ut som at det går akkurat på millimeteren uten å kappe.

     

    image.jpeg.48058bb8c606e52acd118b809998c5f4.jpeg

    • Like 1
  4. On 7/12/2022 at 1:40 AM, RadivB said:

     

    Jeg har samme problemet med CCI standard i mørk blå eske med ny Pardini. Prøvd i 3 magasiner og patronen kiler seg som du beskriver. Magasinene har vært rene uten noe slagg eller skitt.

     

    Jeg tror ikke jeg har hatt problem med CCI standard i lyseblå esker. Nå har jeg bare skutt 200-400 skudd av de, så det kan jo være at det bare er flaks, men da jeg testet en mørkeblå etter et par problemfrie lyseblå esker ble det umiddelbart problemer.  

     

    Er det denne varianten som fungerer for deg? Jeg har en ny Pardini SP 22 og sliter med at patronene ikke kommer ut av magasinet så du har kanskje vært heldig med batchen. Det funker delvis om jeg nøyer meg med 3 stykker i magasinet men mer en det så funker det dårlig. Fikla litt med magasinet i går og det ser ut som patronene henger seg opp i den "leppa" på toppen når man har 4 eller fler men jeg får ikke testet før jeg er på skytebanen igjen.

    IMG_2519.jpeg

  5. 56 minutes ago, Mikkelh said:

    Leverte på asker politi stasjon samme tid på samme greier men lå desverre intet svar i postkassen denne uken heller.

     

    Rart det skal være så stor forskjell på behandlingstid. Vet ikke om det hjalp at jeg purret to ganger på e-post (fikk aldri noe svar) 😅 Ser nå at den påståtte søknadstiden har gått ned til 4-6 uker så da burde den nok dumpe ned i postkassa snart 🤞

  6. Søkte nylig på mine første våpen (pistol) og lurte på om man skal få en kvittering på mottatt søknad? Det er nesten 3 uker siden jeg sendte den inn (til Oslo/Asker politikammer) og jeg har ikke hørt noe. Sende en e-post for nesten en uke siden og har fortsatt ikke hørt noe der heller. Det hadde jo vært greit å vite om søknaden er kommet frem eller om man bare sitter å venter forgjeves 😐

×
×
  • Create New...