Jump to content

Vedma

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vedma's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • Conversation Starter
  • Collaborator
  • One Year In
  • One Month Later
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

27

Reputation

  1. Endte opp med å kjøpe reinsdyrskinn. Veldig fint og komfortabelt. Dessverre fant jeg ut at jeg er allergisk..
  2. @Bly Reinsdyr er også interessant, for all del. Eneste jeg tenkte var at de kanskje er litt større og tyngre, men så har de jo gjerne litt kortere hår så det gjør kanskje opp. Jeg er ikke kjent med terminologien på dette området, hvordan vet jeg at skinnet er laget på en slik måte at det er egnet til utebruk? Takk for lenken. @Haavard Jeg tror jeg skal klare meg et par år til, er rundt 25, har sovet i bare soveposen frem til nå uten problemer @Rekyl1 Vil du tro de er uegnet til andre forhold? Tenker spesielt om det blir vått, selv om tanken er at det skal bæres inni sekken og brukes inni telt uansett
  3. Hei, jeg har pleid å sove uten liggeunderlag de gangene jeg har sovet ute, men nå begynner jeg å tenke i retning av lengre turer og tenker det må være med et lite liggeunderlag. Litt for å ligge mykere om jeg må ligge på hardt underlag og litt for å holde meg litt ekstra varm. Jeg tenkte egentlig i retning av et saueskinn. Har noen erfaring med det? Er det noe demping i det? Og hvor får jeg kjøpt et skikkelig saueskinn?
  4. Sikkert der de tilbringer torsdagene
  5. Det tror jeg når jeg ser det, for jeg er langt fra overbevist.
  6. @nhd Det er faktisk skummelt å lese innlegget ditt. Det handler ikke om geværene, det er prinsipper. Det kunne vært forbud mot overtre på brunost og det ville vært like viktig, for her er vi blitt ført bak lyset med en lov som ikke blir håndhevet etter hva forarbeidene skulle tilsi. Det er også en særdeles rar ordlegging som kanskje, i teorien kan tolkes slik som POD har bestemt seg for å tolke den. Det er ingen skjønn eller sunn fornuft brukt i ordleggingen av loven eller PODs tolkning, derimot er det en klar motvilje fra et organ som tydelig helst ville avskaffet sivilt våpeneierskap. Det er uærlig og det handler om at disse menneskene skal svare for seg fordi vi i teorien ikke bor i en totalitær politistat helt enda.
×
×
  • Create New...