Jump to content

Jonas fred123

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jonas fred123

  1. Bore tech mener den kan brukes i opptil 2 uker som en erstatning for olje i løpet. Selv bruker jeg Olje til lagring.
  2. Bruker boresnake med Messingbørste på. Så jeg fylte opp løpet med Eliminator og lot det bare renne ut av løpet selv. etter 20-30 minutter dro jeg bore smaken gjennom løpet noen runder for å få ut det som ikke hadde rent ut.
  3. Uten å ha pusset løpet på en god stund med annet enn bore snake og Olje så tok jeg i bruk bore tech Eliminator for å fjerne kobber stripene jeg så inni løpet. Kan Sterkt anbefale denne!
  4. Anbefaler å bruke Brunox Lub & Core Det er en Olje som ikke går av i regnvær. Gjorde en test med denne oljen ved å spraye en Unbrakonøkkel med middelet, la det ute i Hagen i ca 2 uker(flere dager med regn under denne perioden). Ble overasket når jeg så at det ikke var en eneste rustflekk etter 2 uker med mye regn og fuktige dager/netter.
  5. Jonas fred123

    Salg av løp

    Når jeg solgte løpet mitt så endte det opp med at jeg måtte sende inn våpenkortet for Den Riflen til våpenkontoret, de sendte meg da et våpenkort på Våpendel Låskasse i retur.
  6. Helt riktig som du sier. Er det regn så ligger våpen luftig i et par dager, og får gjennom flere runder olje før jeg legger det i kofferten.
  7. Jeg legger våpen i Lufttette Våpenkofferter med en Pingi avfukter inni. Gjør man dette så har ikke fuktigheten i rommet noe å si, da kofferten er helt tett og ingenting utvendig vil trenge inn. Finnes sikkert andre alternativer, men dette har fungert for meg.
  8. Hei. Har ikke Miragebånd, så jeg har surret en sort solid Pakketeip utenpå løpet på rifla mi. Tror dere dette vil fungere bra? Ble noen lag med teip langs hele løpet, så ble relativt tykt.
  9. Ja, mener der det er "Hvit" rundt der man fester skruen skjeftet er kjøpt nytt
  10. Hei. kjøpte nylig et mcmillan skjefte til sauer 200 str. Noen andre som har fått et slikt skjefte levert med litt dårlig overflatebehandling sånn som på dette bildet her?
  11. Hei. sliter veldig med å få på plass magasinmekanismen på 200 str. Som dere ser på bildene så er den skjevt montert, men får den ikke til å komme riktig på plass... Alt er til hjelp!
  12. Har nylig kjøpt meg en brukt sauer. Noen som vet hvilket år den er fra? våpennummer: Y10728
  13. var ikke klar over det. Da blir det Blaser.
  14. Er det noen forskjell på selve kvaliteten mellom disse to riflene? Om det er nokså likt, så frister det mer å kjøpe beretta enn å betale dobbelt så mye for blaser. personlig så klarer jeg meg fint uten blaser sin kjappe demontering av avtrekkerboksen.
  15. Anbefaler Pingi Avfukter. Inneholder ikke salt, og holder på all fukt som tas opp. Trenger kun 5-10 minutter i mikro når den et full. jeg bruker denne i vanntette/lufttette våpenkofferter. I et våpenskap har ikke silica gel like god effekt siden skap ikke er 100% tett. Her ville jeg brukt for eksempel golden rod eller andre varme elementer.
  16. Får heller ikke flyttet den noe sted? Den er "låst" inni en løkke.
  17. Får ikke snudd den opp ned, da får jeg ikke lagt hånda mi inni reima uten at den går tilbake igjen.
  18. Er det ikke mulig å få den metall greia under reima? Slik at den ikke dulter borti stokken?
  19. Skal få sendt bildet i kveld. Er en slik reim jeg har
  20. Jonas fred123

    DFS Reim

    Hei! sliter veldig med å få montert DFS Reimen min riktig. den metalldelen på reima framme der sitter ikke slik det skal. Dette resulterer i at fremre reimfeste løsner og reima faller fra hverandre. Noen tips?
×
×
  • Create New...