Jump to content

Skovlund

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Skovlund

  1. Noen som har erfaringer med Beretta S686? Har kikket litt på en s686 silver perdiz fra 1996. Regner med at alt fra Beretta er noe og ha, men det hadde vært artig å høre om noen her inne har noe kjennskap til denne modellen👍🏼

  2. Som tittelen sier så har jeg en Schultz & Larsen Victory med Leupold qr baser. Til revejakta har jeg kjøpt en Termisk kikkert jeg ville hatt på den, denne bygger en god del og selv med super high ringer blir det heelt i grenseland.

    Vil en picatinny skinne bygge mer tru? Hva får man av brukbare ringer til picatinnyskinne som har hurtigfesting med mulighet for kikkertbytte uten treffpunktforandring?👍🏼
     

  3. Jegermeistern skrev (12 minutter siden):

    Sarriugarte-hagler finnes hvertfall i Danmark. Her er et eksemplar fra Lauritz-auksjonen:

     

    https://www.lauritz.com/da/auktion/sarriugarte-o-u-haglboesse-kal-12-70/i6157790/

     

    Denne ser ut til å ha sidelåser. Men pipene er vel loddet sammen på vanlig måte (vanskelig å se fra bildene). Noen har budt 2.400 danske (+ salær) for den, det er mer enn en Gebrüder Merkel 200 nettopp gikk for.

    Ser ut som at pipene er loddet på vanlig måte på denne ja, så er nok ikke samme modellen🙈

  4. Ruger #1 skrev (22 timer siden):

     

    Disse haglene ble vel solgt som Ugarte på 70-80 tallet ? Spansk herkomst, og vel laget. 

    Hadde en s/s med flammeherdet baskyle, og engelsk skjefte dengang det fantes ryper, og jeg hadde settere. 

     

    Hva mener du med loddet foran, og bak? De fleste har løpene loddet sammen helt. 

    Artig! Ja det er vel det jeg også har kommet frem til, var ikke så lett å finne allverden av info ellers om haglene fra F.Sarriugarte.

    Virker til å være ei ålreit hagle ja. Han som eide den hadde da kun denne igjen som var det siste våpenet han kvitta seg med etter antakeligvis ‘et liv’ med jakt, da han var veldig glad i den.

    Over/under løpene er kun loddet sammen forran og bak, slik at det da ikke er noe/ luft i mellom løpene på midten👍

  5. Streamdip skrev (På 20.1.2014 den 10.28):

    Jeg kan ikke fylle på med så mye bakgrunnsinfo om merket eller modellen, men jeg er nå eier av en Sarriugarte o/u 12/70 sinletrigger og utbyttbare choker. Om det er en Elgoibar vet jeg ikke i farta, men den skiller seg ut med at løpene kun er loddet sammen foran og bak. Det er med andre ord bare luft i mellom løpene.

     

    Jeg kjøpte min som konfirmant. Budsjettet var magert, og jeg var innstilt på en Star Baikal selv om jeg ikke likte de i det hele tatt. Alternativet Landrø dro frem var Sarriugarte'n. Den var noen høvdinger dyrere (tror den lå på rundt 6-7000 rundt 1990), men de hadde en med kvist i kolben og da var det rom for real pruting. De overså vel i farta at modellen hadde utbyttbare choker, så jeg kom ganske godt ut av det.

     

    Personlig liker jeg hagla, syns den ser tøff ut med frittliggende løp. På tross av kvisten i kolben er treverket ganske fint med mye liv og fin glød. Låskassa er blank med enkel maskinfrest gravyr. Løpsvelger på avtrekkeren er etter min mening et godt valg og ejektorer gjør omlading kjapt.

     

    Det er et enkelt bruksvåpen, men likevel praktisk og funksjonelt. Kvalitet og finish slår knock-out på Star hvilken dag som helst. Men så var den også opprinnelig noe dyrere, så sammenligningen er vel ikke helt rettferdig.

     

    Min har nå fungert uten feilslag i noen-og-tjue år. Aldri vært hos børsemaker med den, og den er heller ikke slarkete.

    Ser tråden er ifra 2014, men prøver likevel. Jeg kjøpte meg et våpenskap hvor selger også da måtte selge med hagla. Fikk dette for ‘en slikk og ingenting’. I våpenkortet står det kun San Remo og ikke noe mer. På kolbekappa står det F.Sarriugarte så regner vel med at dette er fabrikatet. Stemmer også med at pipene er loddet forran og bak. 
    Ta kontakt hvis du ser dette @Streamdip

  6. Swift skrev (50 minutter siden):

    Godt mulig at jeg husker feil…. De har vel samme design nå som før?

    Det er jeg ikke sikker på, børsa mi er fra 2019 og den til broderen er ifra 2021. Mulig det er en liten forskjell på de?🙈

  7. Swift skrev (39 minutter siden):

    Jeg måtte skru av på min kkc. Vurderte å frese bort litt plast, men lot det være. Har du og broderen identiske kinnben/kjøtt i fjeset? Mener å huske at jeg kunne ta det ut så lenge stoppskruene ikke var tilpasset min kinnhøyde.

    Takk for svar👍 Når jeg har kinnstøtta mi max i bunn så må jeg fortsatt skru den av for å få ut sluttstykke, derfor jeg lurte på om det var normalt.

  8. Heisann. Har kjøpt meg en S&L Victory med KKC brown stokk. På denne får jeg ikke ut sluttstykket uten å skru av kinnstøtta. Broren min har samme børse med KKC orange uten det problemet. Hørtes det kjent ut for noen? Mulig jeg må få filt/justert litt på kinnstøtta?

×
×
  • Create New...