Jump to content

Finnskogen

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Finnskogen's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • One Year In
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Lite aktivitet her, men prøver lykken! Som mange av dere har jeg også blitt forelsket i Beretta og bestemt meg for at neste hagle skal være av den type italiensk kvalitet. Noen her inne som vurderer å selge sin skjønnhet? Send meg gjerne en melding!
  2. Hei! Tok jegerprøven for noen sesonger siden og endte opp med et "hastekjøp" av en Silma Finnskogen 12/89. Forøvrig en god hagle som har plukket sine ryper, men har nå lyst til å oppgradere til noe av mer kvalitet og som varer "livet ut". Har da sett på Beretta, men blir ikke klok på hvilken modell. Hagla skal primært brukes til rype- og skogsfugljakt. Planen er å finne en brukt til en fair pris, da budsjettet er på maks 15k. Jeg er 174cm (77kg), så litt "lav og kompakt" enn høy og slank. Lurer på da følgende: Skal jeg gå for lettvekter eller standard? Typ Ultralight vs SP 686 Løpslengde på 71 eller 66/67 cm? 12/70 eller 12/76 kaliber? Tar gjerne imot tips, og om dere vet om noen som tilfeldigvis vurdere å rydde i våpenskapet er det bare å si fra
  3. Takk for godt svar! Jeg får nok da bare trene mer Er selvfølgelig som du sier 12/70 og ikke 12/76 jeg har skutt med.
  4. Er ny jeger og har kjøpt meg ei Silma Finnskogen 12/89 (brukt på finn). Har vært på leirduebanen endel ganger med den, og begynner nå å treffe bedre og bedre. Jeg opplever derimot at jeg nesten aldri pulveriserer dua, selv om jeg ofte treffer den tidlig. Noen som vet hva grunnen til dette kan være? Bruker 12/76 leirduepatroner, og skyter fra nederste løp med 1/4 chok i. Vil svermen i en 12/89 hagle med 12/76 patroner gå anerledes/dårligere enn 12/76 hagler? Tipper jeg burde testet å skyte på en pappfigur for å se hvordan haglet sprer seg, men har ikke hatt mulighet til dette. Noen som har noe tips eller kjennskap til det samme? Evt noe tips til hva jeg bør bruke av patroner når jeg skal på rype- eller skogsfugljakt? Setter pris på svar!
×
×
  • Create New...