Jump to content

MartinF

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MartinF

  1. Ok, var ikke klar over det - jeg disponerer en kano der også, men litt for glad i sideliggern så om det blir fort rust høres det ugunstig ut. Evt noe tips til å unngå rust? innoljing umiddelbart før/etter? Noen haglemodeller som passer bra til innaskjærs kanopadling, vurderte kombinere med sjøørret-otring. Fersk i gamet, nylig flyttet fra innlandet.
  2. Jeg tenkte være aktiv med hummer- og krabbefiske i østfoldskjærgården fremover og vurderte ta med meg et våpen ombord for evt bonusfangst. Jeg har en sideligger12hagle og en vesentlig dyrere drilling 18x2+6.5x57R og lurer på hvilken er best å ta med seg. Ser det er endel toppskarv og ærfugl. Såvidt jeg har forstått er kun ærfuglhann jaktbar 1.10-30.11 og skarv fredet i østfoldskjærgården? Er det noe annet som er jaktbart fra båt som det befinner seg endel av i havet? Evt er det regler for motor?
  3. Sliter med å få datasim til ice til å fungere slik at gprsbilder kan sendes via googlemail. Tips til hva smo kan være feil? Mer detaljer her:
  4. Hei kortversjonen. Jeg står fast og trenger tips til å aktivere sg550-12mHD til å sende stillbilder på billigst mulig måte - med ice abbonement. Jeg har problemer med å aktivere GPRS mailsending for SG550m 12mHD. Jeg har anskaffa DATA SIM til Ice som er tilleggs-simkort til mitt mobilabbonement og bruker vel således telia til gprs ? Har jeg tabbet meg ut og må bytte til tvilling-sim selvom jeg kun skal bruke gprs ? Jeg vil ikke bruke mms og sms. Jeg ønsker jakte et sted i Indre Østfold hvor telia hevder det er full basis 4g og EDGE/GPRS dekning der hva det enn skal bety? Jeg har lagt inn specs således med ulik gmail-adresser på sender og mottaker med ssl-kryptering siden det foreslås for google automatisk i software. Jeg har benyttet meg av pcprogrammet BMC Config 2.9.0.6 som jeg har usbkoblet til kameraet for å lagre settings kjappere enn fjernkontrollen. Kameraet skriver bildene fint til SD-kortet når det får jobbe i fred. Men jeg får altså ikke mail da jeg ønsker bruke gprs som er temmelig billig vs andre alternativer til bildesending? Jeg har i frustrasjon testet ut mitt orginale simkort uten å få det til å virke heller. Jeg er på et sted hvor Telia hevder GPRS/EDGE har hastigheter opp til 100 Kbit/s , men litt frustrerende at jeg ikke vet om GPRS i det hele tatt er i lufta her. Tar gjerne i mot forslag Lukter jeg må ringe noen i ice/telia. mvh Martin , nystartet riflejeger
×
×
  • Create New...