Jump to content

CRUB

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by CRUB

 1. Har du en anbefaling til montasje/skinne for å få det siktet montert så lavt som forsvarlig på en 200 str?
 2. Tror dere at den vil fungere fint sammen med en Spuhr montasje? Ikke 20MOA typen. Er Spuhr montasjen "høy"?
 3. Takker for innspill. Det blir nok skumringsjakt, men ikke jakt mens det er helt mørkt. Den Diavarien virker fin. Vil jeg savne belyst retikkel? Jeg ser også litt på en Zeiss kikkertsikte Victory HT 1,5-6x42 m/Rødpunkt. Er diavarien et bedre alternativ?
 4. Hei, Jeg skal på jakt for første gang til høsten. Skal da på hjort- og elgjakt. Til dette skal jeg bruke en Sauer 200 STR. Jeg mangler montasje og kikkert. Det jeg håper dere erfarne folk kan hjelpe med er følgende: -Å presentere gode alternativer på montasje og optikk til bruk i variert terreng og med varierende lysforhold. Ønskede egenskaper er: - Samlet pris under 10 000 (gjerne brukt) - Lav montasje - Lav vekt På forhånd takk for alle innspill.
 5. Da lurer jeg på om vi skal forsøke en artig retningsendring på denne tråden.... Hvilken ammunisjon kan dere anbefale som er blyfri? (Minner om lovendringer for noen uker siden, som gir en god del flere alternativer her enn før). Samme kriterier: 70cm pipe, 6.5x55, ferdigladd til hjort/elg. Stor takk til alle som har kommet med innlegg og anbefalinger! Jeg har visst ikke lov til å trykke på "takker" knappen før det er gått litt tid, men jeg leser alle innlegg med stor interesse.
 6. Takker for gode innspill. La oss holde tråden med fokus på kuletype 🙂👍
 7. Takk for svar, hva gjør den kulen til det beste valget? Vennlig Hilsen Christer
 8. Hei, Jeg er en fersk jeger som skal på storviltjakt til høsten. Det skal jaktes Hjort og Elg i variert terreng, skuddhold opp til 100m. Våpen for i år blir Sauer 200 STR i 6.5x55 med 70 cm løp. Jeg har søkt en god stund etter den "rette" kulen for dette formålet, uten å bli så alt for klok... Det jeg søker etter er en kule til begge formål, fabrikkladd. Det jeg har avgrenset søket til per i dag er: -Norma Oryx -Lapua Mega -Nosler Accubond /Long Range -Sako Deer Head -Swift A-frame Er det noen erfarne skytte
×
×
 • Create New...