Jump to content

Rugerdud

Members
  • Posts

    1,250
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Posts posted by Rugerdud

  1. Ei tohi varjata skrev (1 time siden):

    Min leseforståelse tilsier .308W.

     

    Ole

    Regner også med 308win(7,62x51) eller 223 rem(5.56x45) men vet fortsatt ikke hvilke? ;) 16000 skudd er uansett mye i begge kaliber. Spesielt da 6000 av de er løpssliteredelux ammo :P 

  2. Bare å bytte pipe det om den ikke samler som du vil lenger :D Hvilke kaliber snakker vi om da den har passert 16000 skudd?

  3. Daniel. skrev (34 minutter siden):

     

    Det er ikke Noma hylser på Norma Trainer, men NP hylser. Betaler folk 2-3 kroner for NP hylser?

    NP fra Trainer er samme hylser som Norma, men de har ikke kjørt poleringen for å fjerne herdingprossesen(så hylsene ser ut som RA, Lapua og noen til som ikke gjør det steget).

    • Thanks 1
  4. Chiefen.v-2 skrev (16 minutter siden):

    Legg på 1kr så får du Norma fra Jakt&Friluft

    Om det er Trainer du tenker på trenger ikke den samle bedre bare fordi det er Norma for å si det slik ;) Har sett den bli brukt i flere våpen og det er alt fra bra til "ojda, er det noe feil med rifla di" samlinger. 

  5. Hadde den eldre Axis i 308 win for endel år tilbake. Avtrekket var elendig fra eske, men det ble bra etter en tur til børsemaker. Avtrekkerne på Axis 2 er av annen type og bedre. Stokken var myk plast, men grei når løpskanalen ble stor nok til at pipe ikke tok tak. Her er det vel også gjort endringer fra 1 til 2. Men presisjon var god, mating og annet fungerte fint. Så alt i alt vil jeg si ei god billig/inngang/reserverifle. 

    • Like 1
  6. @Bramm Hva skjer når hylsen ikke kastes ut? Slippes den bare tidlig og blir liggende? Slår den opp i kikkertsikte og faller tilbake i utkasteråpningen? Henger den i noe og ikke kastes ut?

    • Like 1
  7. Må være die som er for rom i halsen og ikke presser nok. I såfall må du nok kjøpe ny. Nytter ikke trimme mer på ekspanderen da om dia ikke klemmer nok i utgangspunktet. Ei die er uansett ikke mange kronene.

  8. Dette tror jeg er litt problem om du har piper av litt dårlig kvalitet. Jeg har ei slik pipe som "kaster" første skudd om jeg bytter mellom kuler. Samme produsent(samme blanding i mantel) så er det aldri noe problem. Men la oss si jeg skyter med Sierra kuler så skal jeg skyte litt med Lapua. Så kaster den første skudd 2-3 cm unna før resten samles. Kald eller varm pipe samme. Ny pusset eller upusset spiller heller ingen rolle. Bytter jeg kuleprodusent så kaster den første skudd. Skyter jeg med Sierra på mandag og setter bort børsa til lørdag og fortsetter å skyte med Sierra så ingenting. Men dette er med den pipa. Andre våpen merker jeg ikke noe når jeg bytter hit og dit.

  9. Eneste hagler som er lov å videreselge uten å registrere er om de er laget før 1890 ;) Ellers skal alle hagler som er lovlig uregistrert kjøpt før 1990 registreres når de bytter eier.

  10. Tror leger og psykiatere har mer enn nok med å behandle de som trenger hjelp om de ikke skal få kastet dette i fanget også? Det er jo ikke akkurat slik at å få en time hos disse er så lett. Se bare på fastlege. Er det ikke "akutt" må du regne med 2-4 uker på en time. Psykiater er det sikkert 2-4 måneder....

×
×
  • Create New...