Jump to content

AleksanderS

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AleksanderS's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • One Year In
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

4

Reputation

  1. Har 150grs også, de går hull i hull. Ligger stort sett med 1mm i friflukt som minimum. Ofte mer på jaktammo. Blir jo selvsagt å kakke skuddene og redusere ladingen. Men reagerte når ladeboken opererer med max 44grs på 150grs kulen og vihtaviuri hadde 45,2 som max på 185grs. Men et utfyllende og bra svar @Sølvrev
  2. Jeg fikk trykktegn ved 44grains n150 på mine 185gr mega. Dønn flat hette, treg hevarm osv. Og det var i en Ruger m77 hawkeye med 48cm løp.
  3. ?? Sammenligner ikke med bt kuler nei. Sammenligner derimot med en identisk kule men av lettere vekt som står oppført med en lavere max enn den betydelig tyngre kulen. Din henvisning til speer kulen bekrefter vel bare at 45,2grains n150 er i heftigste laget for 185gr mega?
  4. Sammenlignet med 150grains mega som står oppført med 44 eller 45grains som max i ladeboken (har ikke boken foran meg nå) med samme krutt.
  5. Hatt den nå i 9 mnd. Ladet ca 3000skudd på den. Er en fantastisk stabil og smud presse! Anbefales varmt!
  6. Ser på 308win, n150 krutt og lapua mega 185grains kuler. Opplyst max er satt til 45,2 grains? Er ikke dette langt over max?
  7. Gammel tråd men aktuell enda. https://wyattsoutdoor.com/product/ruger-m77-308-detachable-magazine-assembly/
  8. Noen som kjenner til kommende black friday tilbud på hjemmeladingsfronten? - evt noen som vet om hvem som pleier å ha gode bf tilbud?
  9. Da fikk jeg de svarene jeg trengte, synes lensmannen kan være i godlynne og gi meg godkjente søknader i retur i god tid før jul. Burde lagt en nissegave eller to under treet til meg selv i år. Schultz og Larsen classic eller victory med 60cm 6,5x55 pipe og eb ekstra pipe i 9,3x62 Takk for all hjelp
  10. Ser de selger 9,3x62 pipe ja, det vil jeg gjerne ha, men det står ikle oppført som mulig kalibervalgt på verken victory eller classic på schultzlarsen.com, lurer derfor på om den går med standardbolt og magasin eller om bolten og magasinet må kjøpes nytt (magnum variant?)
  11. Tusen takk for gode svar, blir s&l eier så snart lensmannen får ledig tid til å godkjenne mine søknader, blir trolig jul, nyttår og skarverenn før det skjer. Men vibkan leve i trua Ttor veien å gå blir flere løp, med en lang 6,5 til bane og en kort 308 til jakt ja, men hvor høyt går kaliber valgt i standardkasse og standardbolt? S&L sin hjemmeside refererer til 8x57, men har sett 9,3x62 nevnt rundtom?
  12. Takk for svar alle sammen børsa er til bruk på jakt og jaktfelt jeg tenker også at flere løp på sikt kan være veien å gå. Ønsker å bevare lengden for å få farten opp på 6,5. (Med 50cm pipe skal det godt gjøres å få den til å klare 2700joule eller 2200joule på 100 meter etter mine ladninger og kronograferinger tidligere). @hewi Forstår jeg deg riktig om at du mener classic dl er mer motstandsdyktog mot rust enn victory? Tenker at det står mellom classic dl og victory, med henholdsvis 15 eller 17mm løp på 60cm. Så er vel bare ånsmøre seg inn med tomodighet og legge inn autosøk på finn og saumfare weben for tilbud.
  13. Hvor mange laken havnet den på da? Tactical har innebygget picatinny skinne og i utgangspunktet en heavy barrel på 27mm, men utover det, hva er forskjellen. Typ hva skiller denne og victory når du har valgt el tynnere pipe?
×
×
  • Create New...