Jump to content

B2theLIX

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by B2theLIX

  1. Jovnna skrev (1 time siden):

    troy har vel ikke en fjær som skyver bolten fra igjen slik som schmeisser

    Det setter man inn selv inni handguardet om man er litt nevenyttig. Fjærsett fra Biltema til 200kr. Da får du både pump og fjæret rettrekker som kan opereres uten å ta hånden fra avtrekkeren. 

    • Like 1
  2. Jovnna skrev (18 timer siden):

    så er det vert å kjøpe nå siden det like vell kommer et forbudt mot halvauto rifler. og det er den forsatt godkjent til jakt med maks 10skudds magasin?

    @OysteinR @B2theLIX

    Nå hang jeg ikke helt med her😊 Så vidt jeg vet er ikke pumprifler berørt av den nye forskriften. 

  3. Pedersen skrev (På 19.7.2022 den 19.38):

    Er det noen som har noe mer informasjon ang. denne modifiseringen? Er jo noe upraktisk å skremme vekk alt vilt i området ved kamring... Hvorfor er det laget slik i utgangspunktet? Det blir jo en enveis-mod om man begynner å slipe, så hva slags funksjon mister man?

    Ett innspill her. Jeg fjernet o ring og erstattet fjæren på extractoren med en veldig svak fjær fra avtrekkeren til en nerf pistol med samme diameter. Har ikke hatt noen problemer med å få ut patronen og kamring av patron foregår nå nesten lydløst og med helt minimalt med kraft. Kan bare presse fremover, krever ikke et realt dytt👍

  4. OysteinR skrev (18 minutter siden):

    Min erfaring er at S&B fikk kammeret til å gå varmt ved litt rask skyting og sluttstykket låste seg og ikke ville åpne før etter 1-3 sekunder. Ikke noe problem med IMI eller Winchester.

     

    En modifisering som jeg vet noen har gjort for dynamisk skyting er å fjerne o-ringen som som sitter på fjæren til utdrager og i noen tilfelle bytte eller slipe ned fjæren også. Dette fører til at man trenger mindre kraft for å lukke bolten.

    Interresant! Dette skal jeg se nærmere på, takk for tips😊

  5. Fun skrev (På 13.4.2022 den 12.45):

    Hadde Troy PAR, men solgte den i et svakt øyeblikk.. Veldig fornøyd med den, men kunne ved noen typer ammunisjon være litt hard å få ordentlig i lås. Var i kontakt med importøren for ISSC Par, og den viktigste forskjellen mellom den og Troy var at ISSC assisterer låsingen, slin at du ikke trenger å brune like mye makt som på Troyen. 

    Hvilken type ammunisjon var det som ikke var hard å få i lås? Ser på YouTube at noen legger bra mye mindre kraft i pumpingen enn det jeg gjør med fiocchi. 

  6. OysteinR skrev (På 24.1.2022 den 22.49):

     

    Mener det er nevnt i denne tråden at om man har demper som går inn i forskjeftet og ikke freser blir det problem med samlinger da demperen slår i forskjeftet under skudd. 

    En demper som ikke bygger bakover har ikke dette problemet.

    Tror det beste er å gå for en frontmontert demper, Hausken MD 35 eller A-TEC AR 30-4 om du trenger en demper som ikke går så raskt varm.

  7. Var en tur i England og la merke til en Zastava M2010 rettrekker i 308. Burde ikke dette være verdt et forsøk å søke på? Virker som det oppfyller kriteriene ift. at det i utganspunktet er et semiautomatisk jaktvåpen som kun leveres med 10 skudds magasin fra fabrikk.

×
×
  • Create New...