Jump to content

B2theLIX

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by B2theLIX

  1. Det setter man inn selv inni handguardet om man er litt nevenyttig. Fjærsett fra Biltema til 200kr. Da får du både pump og fjæret rettrekker som kan opereres uten å ta hånden fra avtrekkeren.
  2. Om du er ute etter en trainer til AR-15 er det Troy Par og https://www.brownells.no/Schmeisser-SP15-M5FL-1675-cal-223-Rem/no å velge mellom.
  3. Nå hang jeg ikke helt med her Så vidt jeg vet er ikke pumprifler berørt av den nye forskriften.
  4. 223 Rem GGG FMJ 62grs. samler helt upåklagelig
  5. Ett innspill her. Jeg fjernet o ring og erstattet fjæren på extractoren med en veldig svak fjær fra avtrekkeren til en nerf pistol med samme diameter. Har ikke hatt noen problemer med å få ut patronen og kamring av patron foregår nå nesten lydløst og med helt minimalt med kraft. Kan bare presse fremover, krever ikke et realt dytt
  6. Interresant! Dette skal jeg se nærmere på, takk for tips
  7. Hvilken type ammunisjon var det som ikke var hard å få i lås? Ser på YouTube at noen legger bra mye mindre kraft i pumpingen enn det jeg gjør med fiocchi.
  8. Triggertech avtrekk fungerer utmerket i Troy Par, selv på 2.5 lbs triggerpull. Anbefales på det sterkeste! https://www.brownells.no/TT-AR-15-Trigger-Adj-25-5lbs-Straight
  9. Tror det beste er å gå for en frontmontert demper, Hausken MD 35 eller A-TEC AR 30-4 om du trenger en demper som ikke går så raskt varm.
  10. Er det noen som vet om en god tofot løsning for mauser k98 og hvor dette kan kjøpes? Ser flere har kikkertmontasje montert på siden av låsekassen, er dette en god løsning?
  11. Blir våpenet fortsatt lovlig å bruke på jakt med disse modifikasjonene?
  12. Var en tur i England og la merke til en Zastava M2010 rettrekker i 308. Burde ikke dette være verdt et forsøk å søke på? Virker som det oppfyller kriteriene ift. at det i utganspunktet er et semiautomatisk jaktvåpen som kun leveres med 10 skudds magasin fra fabrikk.
×
×
  • Create New...