Jump to content

Gøran Bolle

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gøran Bolle

  1. Da er disse ihvertfall panser gjennomtrengende
  2. Hei. Er det noen som kjenner til denne type 308 nato ammo?
  3. Godt tips å godt reflektert, den tar jeg til meg. Skal forholde meg å prøve å skyte mye med 155gr og 168gr kule å trene på ligge stillingen. Setter stor pris på å få gode tips hær, veldig takknemlig ☺
  4. Takk for veldig god å enkel forklaring. Skjønner at det mere dreier seg om og finne en god balanse mellom V0 og BC i forhold til avstanden man skyter på, når alt kommer til alt så får man vel ikke i både pose å sekk men må finne noe mitt i mellom ☺
  5. He he såpass, ja den tror jeg må prøves. Har blitt fortalt at jeg ikke skal ha så høyt fokus på utgangshastighet men fokus på samlingen, men er det noe form for gylden middelvei på hva man burde ligge på med tanke på langhold skyting?
  6. Takk for veldig nyttig info. Må prøve meg litt fram, vi har laget langholds bane med gonger på forskjellige avstand fra 200m til 900m, men har skjønt at det er en hel vitenskap innenfor balistikk.
  7. OK takk for godt tips må prøve meg litt fram, vi har satt opp gonger på langholds fra 200m opp til 900m
  8. Ok, må teste 155gr. Bruker du N 150 eller 550 krutt?
  9. Nei samme tanke hær bruker Sierra 168 gr på N 150 krutt, noen erfaring med å gå ned til feks 155gr kule?
  10. Hei er ny hær inne ☺ har fått mye god info av d som er skrevet. Har sjøl sako trg 22 å er litt i test gropa med hvilken kuler som funker, men lurer på om d er lurt eller vits å i d hele tatt teste opp mot 200 gr kuler som går på rifle stigning 11?
×
×
  • Create New...