Jump to content

Malonehunt

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er dette noe? https://finn.no/162556306 Fortsatt forberedt på å investere i bedre kikkert. Ønsker forsåvidt bare å finne ein grei førstegangsrifle inkl demper.
 2. Har et budsjett på 9 lapperpr nå. Vil prøve å finne en billig og god rifle, bruke noen lapper på en god kikkert og etterhvert oppgradere/tilpasse rifla.
 3. Har funnet noen alternativer som ser ut som gode kjøp, men klarer ikke å bestemme meg. Har sett etter kaliber 308 og 30-06 Planen uansett hvilken rifle det blir er å kjøpe ny kikkert. Her er alternativene https://finn.no/156287098 Mauseren: https://finn.no/162016115 https://finn.no/159937851
 4. Status Stavanger: Står 2 uker behandlingstid på nettsidene. Leverte personlig på Stavanger Politikammer midt i vinterferien. Ble sendt med post til Sandnes der våpensøknadene behandles. (Ingen røde dager i vinterferien uten om helgen) Ble Oppringt noen få dager etterpå da jeg hadde glemt og skrive på mail. Så ble det stilt. Fikk vite at den ikke var registrert mottatt før 19 mars(3 uker etterpå) og at jeg kunne forvente 3-4 ukers behandlingstid. Venter ennå. Skulle vært digitalisert, menmen.
 5. Takk for svar. Har forstått at det viktigste er at hagla passer ja og sitter godt så må nok prøve de aktuelle.
 6. https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=140887132 - Er dette en god deal? Har lest at Baikal er driftssikre og gode våpen til prisen. Noen som har erfaringer eller meninger om denne? https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=142253646 Denne ligger også til en grei pris. Hvilken av disse modellene ville dere valgt? -A
 7. Hei. Noen som har erfaring med å søke våpentillatelse og få godkjenning til å få midlertidig oppbevaring av våpen hos andre ved førstegangs søknad? Dette kan man jo iflg loven få 1 år om gangen. Jeg leier bolig og har derfor praktiske utfordringer med våpenskap pga det. Min bror har våpenskap, er registrert jeger og har våpentillatelse. Har noen erfaring? Kan det funke og legge ved en formell søknad på et A4 ark om midlertidig oppbevaring? Har prøvd å kontakte våpenseksjonen i mitt politidistrikt i to dager nå, men stengt begge dagene(via tlf) så prøver her.
×
×
 • Create New...