Jump to content

simsol

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

simsol's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Reputation

  1. Det var godt å høre! For det ble nemlig en sånn
  2. Hei folkens, Forsøker meg på innlegg nummer 2. her inne på kammeret. Har fått så mye gode tips fra mitt første innlegg, så jeg tenkte å høre med dere igjen. Er en nyutdannet jeger og bruker nå mye tid på research av utstyr/våpen/optikk osv. Fant en annonse på finn.no hvor en person selger helt nye Leupold VX-3i 3.5-10x50, til noe jeg tror er en god pris. Ser at samme optikk koster langt mer på andre nettsteder. Selger har helt sikkert importert flere av disse fra USA ettersom de var betraktelige billigere der. Noen som har noe erfaringer med dette siktet? Har jo ikke begynt å jakte enda, men ønsker nå et godt for prisen "all-around" sikte til trening.
  3. Wow, ville bare si at denne var rå lekker! Har du flere kniver? Eventuelt til salgs?
  4. Dette var ekstremt hyggelig å lese! Det er så mye informasjon å ta til seg rundt denne fritidsaktiviteten, så alle tilbakemeldinger både positive, konstruktive og negative taes godt i mot. I morgen blir det en tur til jaktdepoet for å se om jeg finner noe billig ammunisjon til trening. Gleder meg virkelig til å komme i gang nå :) Så nok en gang tusen takk for alle tilbakemeldinger fra alle dere på kammeret
  5. Tusen hjertelig takk for det. Gleder meg virkelig til å sette i gang nå Og tusen takk til alle for råd & dåd.
  6. Blir å prøve litt forskjellige typer fremover.. Kommer til å fise ut noen skudd før jeg eventuelt reiser på jakt neste år. Skal innom depoet i morgen og tenker jeg tar med meg et par sånne pakker i tillegg. https://www.jaktdepotet.no/ammunisjon/riflepatroner/30-06/30-06-s-b-training-8g-50pk Takk for info
  7. Hei, Takk for svar! Dette er da min første post på kammeret, og forsåvidt første post i noen som helst forum. Takk for tilbakemelding. Leste meg litt opp på andre poster og fant en post om 30-06 ammunisjon. I et av svarene dukket denne linken opp: http://www.aspeliesvapen.com/317035148/product/3571302/lapua-30-06-trainer-123g-fmj-100-stk Så jeg bestilte meg en pakke med laupa ammo. Nå blir det som du sier mye trening fremover. Igjen, takk for tilbakemelding!
  8. Hei, Jeg har nettopp fått godkjent jegerpøven og har gått til innkjøp av mitt første våpen. Dette ble en Tikka T3 av kaliber 30-06. Tenkte jeg skulle teste denne, men trenger først litt ammunisjon. Har noen noe anbefalninger til hva slags ammunisjon jeg bør kikke etter for min Tikka? Vet at man bør prøve seg frem for å se hva som faller i smak, men tenkte det var greit med et utgangspunkt før jeg kjøper noe som helst.
×
×
  • Create New...