Jump to content

Per87

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Per87's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

27

Reputation

  1. Det er jo laget noen kniver siden sist innlegg. Her kommer en bildeserie .
  2. Kniv #8 Skaft: Valbjørk og ibenholt med innlegg av nysølv og vulkanfiber. Blad: Rustfritt stål (AEB-L) av Maihkel Eklund Slire: Rårandslær. kniven er til salgs, ta kontakt på PM om du er interessert.
  3. Per87

    Min prosess

    Flott at du legger ut så detaljert Oxford. Moro å følge en som er kommet et hakk lengre en en selv. Ser at vi har mye av den samme fremgangsmåten på hvordan vi får frem en kniv. Det kan vi vel takke Haretex for Hvor kjøper du nålfiler og polerskiver fra? Jeg har prøvd med noe fra Biltema og Claes og de er ikke akkurat gode. har du farget Ibenholten noe? Holder på med en kniv med det i og har lurt på hvordan det blir.
  4. Kniv #7 Skaft: Valbjørk med innlegg av vulkanfiber. Blad: Damask, smidd av Espen Norheim. Slire: Rårandslær. Mål: Skaft: 12,5cm, blad: 8cm total: 20,5cm
  5. Fantastisk med så utfyllende og konkrete tilbakemeldinger Hermansen. Det setter jeg utrolig pris på. Sluttfører en ny kniv nå som tror jeg har rettet opp litt i tråd med det du skriver over. Planen var å sende den inn på Dyrskuˋn, men med en litt stiv påmeldingsavgift og mangel på nybegynnerklasse så tror jeg jeg ser meg om etter en annen konkurranse. Noen forslag der? Kommer snart noen bilder av den nye kniven og.
  6. Per87

    Knivskaft

    Hei. Trenger valbjørkemner til knivsløyd på skolen. Trenger 90 emner. Noen som kan komme med en god pris? Kvaliteten trenger ikke være av ypperste klasse, men må være noe mønster og kvalitet.
  7. Kniv #6 Da ble en ny kniv klar. Blad: Morten Håkonsen, AEBL med filt rygg – 23×85. Skaft: Valbjørk, farget og med filt innlegg i vulkanfiber. Slire: Rårandslær farget med narvesverte. Mål: skaft; 11,7 cm, Blad; 8,5 cm, totalt 20,2 cm
  8. Takk for gode råd Hermansen. At du tar deg tid til å kommentere så omfattende har hjulpet meg mye på veien. Enig med at formen sitter bedre på den siste kniven. På den første forsvant det plutselig veldig mye treverk en kveld Lærarbeidet skal jeg bruke mer tid på på de neste kniveneHar brukt mye tid på pautingen og så har man gått litt «lei». Ser at det trekker ned helhetsinntrykket en del. ikke umulig at jeg sender over noen bilder underveis på neste prosjekt, takk for tilbudet skal se om jeg får rotet meg til å ta noen bilder av sømmene og.
  9. Kniv #5, bursdagsgave. Blad: Maihkel Eklund. Skaft: valbjørk, Ask og vulkanfiber. Spautet.lire: Rårandslær, farget og pautet.
  10. Ny kniv, kniv #4  blad: Helle viking. 11cm skaft: Valbjørk, elghorn og vulkanfiber. 12 cm slire: Tysk Rårandslær, pautet og farget med flettet oppheng. 
  11. Som sagt så er det kniv #3 så «nybegynner med potensiale», da eventuelt
  12. Helt enig med det du ringer rundt her. På skaftet prøvde jeg å file ned. Det var vrient med dårlige filer og lite erfaring. Toppen av slira ble litt stygg. Var litt vrient å skjære, så nå har jeg bestilt lærsaks. Det ble kanskje litt mye med den linja midt på slira. Så det først når du bemerket det. Den hadde nok vært finere uten. Jeg har hentet inspirasjon her fra kammeret og fra svensk knivforum. Det er jo så mye lekre kniver at det er vanskelig å ikke la seg rive med. Håper og tror ikke jeg har kopiert noen eksakt, men heller fått ideer. Takk for tilbakemeldingen.
  13. Viderekommen er en ganske høy list her på forumet når man ser på Hartex, Berserk, Hermannsen og de andre gutta.
  14. Kniv #3 En kollega ville ha kniv, så dette ble ressultatet. Skaft: valbjørk, Ask og vulkanfiber. Blad: Maihkel Eklund. Slire: Rårandslær
×
×
  • Create New...