Jump to content

mario55

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. S Grunnen til at jeg så på BondStrike var egenskapene den hadde på lengre hold i forhold til Oryx. Vet ikke hvordan Fusion kommer ut i forhold til BondStrike?
 2. Hei! Holder på å skal prøve ut nye jaktpatroner til min 3006. Skal i hovedsak brukes til rådyr og elg. Har erfaringer fra før med Oryx, men leser om en ny kule fra Norma som heter BondStrike. Noen som har erfaringer med disse? Eller er det andre storviltpatroner som folk vil anbefale? 😊
 3. Noen som har hatt problemer med at løpet sitter veldig fritt på enden av stokken? La hånden min på kikkerten når jeg skulle skyte fra skytterbenk, og det var nok til at skuddbildet ble forandret..
 4. mario55

  Liten demper

  Da har jeg fått testa A-tec H2. Eneste minuset jeg har er at treffpunkt endrer seg når man bytter ut modulene... Ellers fungerer den svært bra!
 5. mario55

  Liten demper

  Fornøyd? Har du prøvd noen andre dempere?
 6. mario55

  Liten demper

  I hvilket kaliber?
 7. mario55

  Liten demper

  Endte til slutt opp med en Atec H2 demper etter å ha vært hos forhandler der både Hausken, Stalon og Atec var representert. Likte veldig godt tanken med å kunne skru av ulike moduler.
 8. mario55

  Liten demper

  Hvorfor bytter du ut JD184 mot Svemko?
 9. mario55

  Liten demper

  Fornøyd med Svemko?
 10. mario55

  Liten demper

  Da faller nok valget på Svemko Hunter Short eller Hausken JD184. fått pris på 3900,- på Svemko og 2800,- for JD184. Veldig usikker hva jeg velger..
 11. mario55

  Liten demper

  Hunter Short er vell litt større enn JD151?
 12. mario55

  Liten demper

  Noen som har prøvd Svemko Nano?
 13. mario55

  Liten demper

  Er på utkikk etter en liten demper til en 3006. Eksempel Svemko Hunter Short, Svemko Nano, Hausken MD35-45, Hausken JD 151. Skal bæres mye, så er opptatt av lav vekt og at børsa ikke skal bli knotete å bære gjennom kratt og tett skog. Noen som har erfaringer med disse eller har noen andre dempere og anbefale?
 14. Noen som har erfaring med Svemko sin nye Nano demper? Er ute etter en liten demper, så hvilken vil folk anbefale?
 15. Er snakk om en X-bolt 30-06. Har prøvd ulike lyddemper på forskjellige våpen, men klarer ikke å skyte med lyddemper uten bruk av hørselsvern. Derfor er munningsbrems vurdert siden den veier mindre, reduserer rekylen like godt som lyddemper, rifla blir mindre klumpete og rifla ser bedre ut (dette er jo bare en fjollete ting)
×
×
 • Create New...