Jump to content

mario55

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen som har prøvd disse fra Black Hills og Federal?
 2. Takk for godt svar sølvrev! Har kanskje fått en liten oppfatning av at Accubond har litt bedre flygeegenskaper en Oryx, men så har Oryx litt bedre restvekt. Ser også at mange har argumentert for Thropy Bonden Tip, så denne vil også bli prøvd 😊
 3. Hvorfor ville du ha stolt mere på Thropy Bonded enn Accubond Per-S? 😊
 4. Valget står mellom Accubond og Thropy Bonded Tip nå, vet ikke om dyret vil gå mer rett i bakken med Accubond?
 5. Tviler på at det blir så mye lengre hold enn 150-200 meter. Kanskje man skulle ha vurdert Thropy Bonded Tips, har lest at mange har gode erfaringer med denne, også Swift Scirocco ll. Skal også brukes på rådyr.
 6. Største viltet kulen skal brukes mot er elg. Har hørt mye bra om Accubond så tenke jeg skulle prøve denne. Skal også brukes i 30-06. Men da er 180 grains å foretrekke fremfor 168 graines?
 7. Ville ikke Hornandy Interbond blitt vell hard mot rådyr?
 8. Hvilken kule har folk best erfaring med? Skal brukes i 30.06, mest til elg og rådyr.
 9. Noen som har erfaringer med denne kula? Synes denne virker spennende og et alternativ til Oryx
 10. S Grunnen til at jeg så på BondStrike var egenskapene den hadde på lengre hold i forhold til Oryx. Vet ikke hvordan Fusion kommer ut i forhold til BondStrike?
 11. Hei! Holder på å skal prøve ut nye jaktpatroner til min 3006. Skal i hovedsak brukes til rådyr og elg. Har erfaringer fra før med Oryx, men leser om en ny kule fra Norma som heter BondStrike. Noen som har erfaringer med disse? Eller er det andre storviltpatroner som folk vil anbefale? 😊
 12. Noen som har hatt problemer med at løpet sitter veldig fritt på enden av stokken? La hånden min på kikkerten når jeg skulle skyte fra skytterbenk, og det var nok til at skuddbildet ble forandret..
 13. mario55

  Liten demper

  Da har jeg fått testa A-tec H2. Eneste minuset jeg har er at treffpunkt endrer seg når man bytter ut modulene... Ellers fungerer den svært bra!
 14. mario55

  Liten demper

  Fornøyd? Har du prøvd noen andre dempere?
×
×
 • Create New...