Jump to content

Hare4

Members
 • Content Count

  486
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Hare4 last won the day on July 27 2017

Hare4 had the most liked content!

Community Reputation

53 Excellent

About Hare4

 • Birthday 12/11/1988

Recent Profile Visitors

969 profile views
 1. Spent på hva di kommer fram til etterhvert når alt av prøver er ferdige!
 2. Jakthund? Merket du mye til det di første 10 årene eller fungerte hunden som normalt?
 3. Godt å høre at dette ikke nødvendig vis er slutten på jaktkarrieren til Dreveren, får ta en prat med spesialisten å se hva vi gjør, takk for innspill:)
 4. Jeg tenker og at hunden må få jakte så lenge den orker/lever om det er 3 eller 10 år til. Bikkja er sprek, glad og veldig ivrig på tur og jakt, spiser en skål med mat hver dag, inne er den en sofa gris
 5. Hadde du den Dachsen i mange år? Lurer jo litt på om det er vits i å bruke mange tusen på legesjekk, behandling og medisiner om det ikke er noe hensikt, vet jo ikke om hunden lever lengre av den grunn. Jakthund er jo en arbeids hund som må fungere og ha god helse, vil ikke gi opp hunden heller da den ser veldig lovende ut på jakt .
 6. Hei! Må spør her om noen har vært borti lignende på hunden sin? Har en Drever hann på 2 år som var på årlig vaksine denne uken der di ga beskjed om at hunden hadde bilyd på hjertet noe som jeg burde sjekke opp hos en spesialist og evnt få medisiner. Di snakket om en klaff på hjertet som ikke hang med og mye sannsynlig må han gå på medisiner resten av livet og kommer til å bli slappere med tiden. Har tenkt å bestille time hos spesialist for å finne ut hvor alvorlig dette er, men hadde jo håpet å kunne jakte med hunden i mange år og ha en sprek og god bikkje. Nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Tar imot erfaring fra andre med lignende problem og hvordan det gikk med bikkja.
 7. Satser på din hund klarer seg som noen av di andre har gjort. Vanskelig også dette for vi med jaktterreng som reiser ut i skogen for dagliglufting for å unngå å treffe andre hunder og gå der andre hunder har gått. Anicura Norge Skriver at det er funnet Clostridium bakterie i noen av prøvene, dette er noe som finnes i Jordsmonnet, di anbefaler å unngå steder med opptråkket jord, som jorder, gressmarker og grøftekanter.Gå langs veien er tipset, men min vil ikke gå på do midt i veien akkurat.... Kan snart ikke gå noen plass med hunden! Mulig di innfører ekstra ordinær båndtvang om ikke di finner ut av årsaken og antall hunder innlagt fortsetter å stige?
 8. Hva gjør dere som har drivende hund? Slipper dere som vanlig eller lar dere hunden bli hjemme? Hadde håpet å få jakte endel med dreveren i år men usikker på om jeg skal vente med å bruke den, traff på flere andre rådyrhunder i terrenget helga som var, som bikkja hilste på. All tanker å håp til bikkja di @Skarvekongen. Håper det går riktig vei!!
 9. Jeg synes Z6i 2-12x50 er det nærmeste perfekte allround siktet, brukt den på alt va jakt i noen år:) Har prøvd alle modellene i Z6i og Z4i serien og mener 2-12 er mest anvennelig etter min mening.
 10. Takk for info:) hørt og lest mye bra om denne kula, stemmer det eller er det en "granat" slik som eliten og Hornady kan være ?
 11. Takk for link, fant samme info på Sako sine sider, men kommer bare fram til at Hammerhead er Kraftig Kobbermantlet kule for korte hold og Super Hammerhead er Enda Kraftigere Kobbermantlet kule til medium og lengre hold. Hadde vært gøy å visst litt mere forskjell, selv om det er lik vekt på begge:)
 12. Kjapt spørsmål. Kjøpte noen skudd til 308n Brukt Lapua mega i noen år og testet en pakke med Sako Hammerhead 180gr. Samlet fint og gikk bra i børsa så kjøpte 2 pakker til. Men ser nå at di nye pakkene heter "SUPER" Hammerhead, samme kulevekt, jeg skyter inn på nytt for å dobbelsjekke om di går likt. Men lurer på hva som er forskjellen på "Hammerhead" og "Super Hammerhead" ? Noen som vet:)
 13. Hare4

  Slanke en Blaser R93

  billigere å bytte børse, alternativ er for eksempel SAko 85 Finnligt 308 som veier 2,6kg. eller en av di nye lettvekterene, barret og Kimber:)
 14. Hare4

  Slanke en Blaser R93

  Biligere å bruke lett opptikk og jakte uten demper om ikke du allerede gjør? Leupold har flere superlette kikkerter som tåler en støt og er fine og se gjennom. VX 1 , VX 2 , VX 3 , VXR , VX 5 , VX6 og freedom.
 15. Sako 30-06 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=147606876
×
×
 • Create New...