Jump to content

DoktorS

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DoktorS

  1. Takk for svar. Hvis jeg lykkes med felling, blir jeg uansett fornøyd:)
  2. Hjertelig takk for utfyllende svar. Jeg skal lese papirene nøye en gang til for å være sikker. Jeg har fritt dyr u/40, og har hele tiden antatt(og forstått) at det skal veies, men tar en ekstra sjekk. Er det noen tommelfingerregler på hvilke dyr som er under 40? Er feks de fleste/alle simler innafor?
  3. Jeg skal jakte i Rondane nord. Jeg har noen år på baken med annen storviltjakt, men det er min første tur på villreinjakt og det er noen ting jeg ikke finner helt ut av. Blant annet dette med veiing. Jeg ser at det er nevnt hvor man kan veie dyret. Men jeg lurer på hva som skal/må veies, og i hvilken "stand" dyret må være når det veies. Hva/hvilke deler av dyret skal veies? Er det noen krav om hvordan dyret skal/kan være oppdelt? Jeg setter stor pris på om noen kan opplyse litt rundt dette.
  4. Helt supert, setter pris på all hjelp for å få en brukbar tur Er det ingen andre som har noen råd om jakt i området?
  5. Hei, jeg har kort for hele. Fritt dyr under 40. Har du noen tips å komme med? Må absolutt ikke være med Mysusæter som utgangspunkt
  6. Hei. Jeg har fått jakt i Rondane nord. Jeg har aldri vært i området, og heller aldri på reinsdyrjakt. Jeg har jaktet mye ellers og leser meg opp på reinsdyrjakt, så jeg er hovedsakelig ute etter gode råd ift plass å sette opp camp, og hvor det lønner seg å jakte/speide etter dyr. Jeg ønsker i utgangspunktet å gå ut fra Mysusæter (så sant det ikke er helt håpløst). Er det noen som har erfaringer fra området? Jeg setter stor pris på svar!
  7. Takk. Da får vi bare vente i spenning
  8. Har jakten hos statskog og fjellstyrene blitt tildelt nå? Jeg har søkt på inatur, og ikke fått noe svar enda.
×
×
  • Create New...