Jump to content

TRG42-300

Members
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TRG42-300's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

 1. Hvilken kule burde man kjøpe til 300 win mag for å oppnå best mulig presisjon? Først og fremst snakk om treningsammo til både kort og langt hold.. Takker for tips..
 2. Hei, Jeg skal gå til innkjøp av en Sako Quad 17hmr, og i den forbindelse lurer jeg på hvilket kikkertsikte jeg burde kjøpe.. Skal brukes til mest til toppjakt og rypejakt Jeg tenker å legge max 15 000 kr i det. Takker for tips!
 3. TRG42-300

  Sakoklubben

  Melder meg inn i klubben her! Trg 42 300 winmag med Kahles 624i, Spuhr montasje montert på picatinny, orginal tofot og Hausken Mega Xtrm. Fikk våpenet i november, etter 9 måneder med utålmodig venting.. Begynte nettopp å lade ammo selv, så jeg tar gjerne i mot tips til ladedata..
 4. Hehe, greit for en nybegynner å få tips i hvordan det fungerer her!
 5. Noen som har ladedata for 300 winmag med Supreme 780 og 178grains A-Max? Evt Norma MRP.. Fant bare denne ladetabellen:
 6. Takk for innspillene! Høres fornuftig ut å starte med rengjøringen. Ser Frankford arsenal har en håndholdt decapper som kan være fin å bruke før rengjøringen. Blir sikkert å bestille en slik etter hvert. Da kan jeg fjerne tennheten, vaske/tumble, osv..
 7. Jeg lurer på hva som er riktig å gjøre når det gjelder klargjøring av hylsene. Er det riktig å presse/deprime, trimme, fjerne grader og deretter vaske hylsene? Eller burde man trimme og fjerne gradene etter man har vasket hylsene? Jeg vasker hylsene i Lyman tumbler med stålmedia, og jeg har merket at kantene på hylsehalsen blir litt "avrundet".. Kom gjerne med tips.
 8. Takk for hjelpen, alle sammen! Veldig fornøyd med så kjapp og god respons Flott å se hvor bra kammeret.no funker.
 9. Takk for tips Vasket hylsene i Lyman Tumbler med stålmedia. Hadde de deretter i ovnen på 50 grader i underkant av en time..
 10. Så ut som tennhettene kom seg langt inn i lommene.. Var egentlig mer bekymret for at det var merket tennhetteisetteren lagde i tennhettene. Men ja, jeg får bruke tennhetteistteren på pressa da
 11. Kan også være at hylsene som ikke gikk av ikke var helt tørr innvendig etter vask?
 12. Rettelse; brukte Muhrom tennhette. Slik ser tennhettene ut, første bilde er den som klikket og andre er en av de som ble avfyrt.
 13. Er også en liten opphøyning i bolten som presser tennhettene inn. Blir et lite rundt merke i tennhettene..
×
×
 • Create New...