Jump to content

TRG42-300

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TRG42-300

  1. Hvilken kule burde man kjøpe til 300 win mag for å oppnå best mulig presisjon? Først og fremst snakk om treningsammo til både kort og langt hold.. Takker for tips..
  2. Hei, Jeg skal gå til innkjøp av en Sako Quad 17hmr, og i den forbindelse lurer jeg på hvilket kikkertsikte jeg burde kjøpe.. Skal brukes til mest til toppjakt og rypejakt Jeg tenker å legge max 15 000 kr i det. Takker for tips!
  3. TRG42-300

    Sakoklubben

    Melder meg inn i klubben her! Trg 42 300 winmag med Kahles 624i, Spuhr montasje montert på picatinny, orginal tofot og Hausken Mega Xtrm. Fikk våpenet i november, etter 9 måneder med utålmodig venting.. Begynte nettopp å lade ammo selv, så jeg tar gjerne i mot tips til ladedata..
  4. Hehe, greit for en nybegynner å få tips i hvordan det fungerer her!
  5. Noen som har ladedata for 300 winmag med Supreme 780 og 178grains A-Max? Evt Norma MRP.. Fant bare denne ladetabellen:
  6. Takk for innspillene! Høres fornuftig ut å starte med rengjøringen. Ser Frankford arsenal har en håndholdt decapper som kan være fin å bruke før rengjøringen. Blir sikkert å bestille en slik etter hvert. Da kan jeg fjerne tennheten, vaske/tumble, osv..
  7. Jeg lurer på hva som er riktig å gjøre når det gjelder klargjøring av hylsene. Er det riktig å presse/deprime, trimme, fjerne grader og deretter vaske hylsene? Eller burde man trimme og fjerne gradene etter man har vasket hylsene? Jeg vasker hylsene i Lyman tumbler med stålmedia, og jeg har merket at kantene på hylsehalsen blir litt "avrundet".. Kom gjerne med tips.
  8. Takk for hjelpen, alle sammen! Veldig fornøyd med så kjapp og god respons Flott å se hvor bra kammeret.no funker.
  9. Takk for tips Vasket hylsene i Lyman Tumbler med stålmedia. Hadde de deretter i ovnen på 50 grader i underkant av en time..
  10. Så ut som tennhettene kom seg langt inn i lommene.. Var egentlig mer bekymret for at det var merket tennhetteisetteren lagde i tennhettene. Men ja, jeg får bruke tennhetteistteren på pressa da
  11. Kan også være at hylsene som ikke gikk av ikke var helt tørr innvendig etter vask?
  12. Rettelse; brukte Muhrom tennhette. Slik ser tennhettene ut, første bilde er den som klikket og andre er en av de som ble avfyrt.
  13. Er også en liten opphøyning i bolten som presser tennhettene inn. Blir et lite rundt merke i tennhettene..
  14. Neck sizet de etter å ha brukt hylsen en gang. Mener jeg skrudde dien helt ned til hylseholderen + en kvart omdreining til.. Kan det være at jeg krympet halsen for mye rundt kula?
  15. Jeg har nettopp begynt med hjemmelading til min Sako TRG 42 300 win mag, og i den forbindelse ønsker jeg litt hjelp. Ladet mine første 20 skudd i går. Testet de i dag. Da var det 2 skudd som ikke gikk av. Hva kan grunnen til dette være? Skal nevnes at det kunne se ut som om tennhettene sto litt langt inn(om det er mulig) og at de hadde ett rundt merke etter de var presset inn i hylsa med tennehetteisetterern(håndholdt). Brukte Remington tennhetter, Nosler custom comp 190grains og IMR 7828SSC. Ladet 5x69 grains, 5x70grains, 5x71grains og 5x72grains, for å se hva som ga best treffbilde. Innbiller meg også at smellet oppleves litt annerledes i forhold til fabrikkammoen jeg har skutt tidligere. Har kun brukt Federal Power shok tidligere. Høres nesten ut som om det er et like "klikk" rett før smellet... Håper dere kan hjelpe meg så godt som mulig, takk
×
×
  • Create New...