Jump to content

Teres

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Teres

  X-esse Short som spesielpistol

  Hei og takk for tips, men har allerede finpistol
 2. Teres

  Noen erfaringer med Tikka T3x Tac A1

  Om det ikke har noe å si hvorfor har dem egen kategori for LA og SA på Vertebrae? Jeg aner ikke, så bare lurer.
 3. Teres

  Noen erfaringer med Tikka T3x Tac A1

  Det er ikke det at jeg absolutt vil ha 6.5cm. Jeg har lyst til å komme tilbake på DFS banen med saueren så jeg ikke lyst til å gjøre om den til en langholdsrigg. Jeg tenkte mer på å kjøpe en "billig" og grei langholdsrifle for å prøve meg på PRS en gang i fremtiden, men alt nytt kommer i enten .308 eller 6.5cm virker det som. Kan jo eventuelt kjøpe en sauer til da når jeg tenker meg om Det at det er skyteforbud over hele sørlandet gir meg alt for mye tid til å tenke på hva jeg skal kjøpe. Roter meg bort i tankene mine og ombestemmer meg annenhver dag. Skal ikke være lett 😅
 4. Teres

  Noen erfaringer med Tikka T3x Tac A1

  Ja, ok. Da er jeg like langt da.
 5. Teres

  Noen erfaringer med Tikka T3x Tac A1

  Ett spørsmål. Når RPR eller Tikka Tac A1 løpet i 6.5cm etterhvert blir utskutt, går det an å bytte det til 6.5x55 uten store problemer da?
 6. Teres

  X-esse Short som spesielpistol

  Se der ja. Da får jeg ringe rundt til noen børsemakere.
 7. Teres

  X-esse Short som spesielpistol

  Så bra! Jeg var redd den måtte være liten nok til kassa fra dagen man kjøpte den.
 8. Teres

  X-esse Short som spesielpistol

  Ok, takk for svar Veit du om det er innafor å kjøpe en short på en spesialpistol søknad?
 9. Teres

  X-esse Short som spesielpistol

  Hei. Jeg har søkt og fått godkjent en spesielpistol og hadde planer om å kjøpe en X-esse stenvaag mod, men så fikk jeg ett veldig godt tilbud av en kompis på en x-esse short 4000kr. Kan jeg kjøpe x-esse short på søknaden jeg har fått godkjent for spesielpistol ? Hva er det de pleier å fjerne på short'en for å få den i boksen? Veit dere om noen børsemakere som gjør den jobben greit og raskt på østlandet?
 10. Teres

  Den store X-Esse tråden

  Hei. Jeg har fått mulighet til å kjøpe en x-esse short av en kompis for en veldig behagelig sum, men jeg ønsker meg egentlig en spesial pistol. Noen som veit hvor mye jobb og hvor mye penger jeg må legge i det for å få den i boksen? Ala stenvaag mod. EDIT: Og jeg har søkt etter spesialpistol, vil det gå fint med en short da om planen er å modifisere den til spesialpistol?
 11. Teres

  Noen erfaringer med Tikka T3x Tac A1

  Har allerede en STR, men jeg har bare siklet veldig på noe med chassis system og 6.5 creedmoor. Det kommer fra hjertet og ikke hjernen. Jeg tror om jeg bestemmer meg for en McMillan stokk så kjøper jeg bare en til STR'en, men siklet fortsatt litt på den på Rafdal. Ikke gal den du linker til heller, jeg har bare hatt dårlig erfaring med brukthandel på finn. I hvert fall når jeg bor på andre siden av landet
 12. Teres

  Noen erfaringer med Tikka T3x Tac A1

  Det høres bra ut det. Får bare ha litt tjukk hud så går det nok fint Når det kommer til Rafdal så hadde han ett demo våpen jeg syntes så ganske fint ut til 26 lapper. http://www.rafdal-vapen.no/demovapen-7600s.html MEN, jeg har nå fått ett veldig godt tilbud på en RPR Gen 2 i 6.5 creedmoor så jeg tror jeg slår til.
 13. Teres

  Noen erfaringer med Tikka T3x Tac A1

  Om jeg ikke ser ut som en tulling om jeg kommer på en klubb eller stevne hadde kanskje det vært noe med Tac a1. Får håpe folka på lokale skytterbanen dømmer meg like lite 😂 Du nevnte tidligere noe om en ritter og stark til rundt samme pris? Hvor kan jeg finne denne?
 14. Teres

  Noen erfaringer med Tikka T3x Tac A1

  Jeg liker selv rifler med chassis, men jeg føler jeg kommer til å se ut som en tulling om jeg kommer med en tacticool rifle uten ferdighetene på ett PRS stevne 😂 Kommer sikkert ikke til å bestemme meg før skytesesongen er over uansett. Noen som har noen erfaring med Rafdal sine rem 700 rifler?
 15. Takk for svar alle mann! Det var noe slikt jeg tenkte på LongRange. Er det der noe du gjør på ordre eller? Hvor mye skal du ha for det?
×