Jump to content

Teres

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Teres

 1. Det var også ett godt tips, jeg skal videreformidle det 👍
 2. Det var nok ett smart alternativ! Takk for svar
 3. Hei. Jeg har en bekjent som prøver å finne en måte å måle vekten på klikk på datamus med høyest mulig nøyaktighet. Veit noen av dere om en avtrekksmåler som vil være nøyaktig nok til å måle forskjellen på museklikk? Eller om dere har noen andre tips til hva man kan bruke? Om dette er postet feil sted flytt gjerne tråden, men følte det var litt relativt i det minste da jeg spør som avtrekksmåler
 4. Hei og takk for tips, men har allerede finpistol
 5. Om det ikke har noe å si hvorfor har dem egen kategori for LA og SA på Vertebrae? Jeg aner ikke, så bare lurer.
 6. Det er ikke det at jeg absolutt vil ha 6.5cm. Jeg har lyst til å komme tilbake på DFS banen med saueren så jeg ikke lyst til å gjøre om den til en langholdsrigg. Jeg tenkte mer på å kjøpe en "billig" og grei langholdsrifle for å prøve meg på PRS en gang i fremtiden, men alt nytt kommer i enten .308 eller 6.5cm virker det som. Kan jo eventuelt kjøpe en sauer til da når jeg tenker meg om Det at det er skyteforbud over hele sørlandet gir meg alt for mye tid til å tenke på hva jeg skal kjøpe. Roter meg bort i tankene mine og ombestemmer meg annenhver dag. Skal ikke være lett 😅
 7. Ja, ok. Da er jeg like langt da.
 8. Ett spørsmål. Når RPR eller Tikka Tac A1 løpet i 6.5cm etterhvert blir utskutt, går det an å bytte det til 6.5x55 uten store problemer da?
 9. Se der ja. Da får jeg ringe rundt til noen børsemakere.
 10. Så bra! Jeg var redd den måtte være liten nok til kassa fra dagen man kjøpte den.
 11. Ok, takk for svar Veit du om det er innafor å kjøpe en short på en spesialpistol søknad?
 12. Hei. Jeg har søkt og fått godkjent en spesielpistol og hadde planer om å kjøpe en X-esse stenvaag mod, men så fikk jeg ett veldig godt tilbud av en kompis på en x-esse short 4000kr. Kan jeg kjøpe x-esse short på søknaden jeg har fått godkjent for spesielpistol ? Hva er det de pleier å fjerne på short'en for å få den i boksen? Veit dere om noen børsemakere som gjør den jobben greit og raskt på østlandet?
 13. Hei. Jeg har fått mulighet til å kjøpe en x-esse short av en kompis for en veldig behagelig sum, men jeg ønsker meg egentlig en spesial pistol. Noen som veit hvor mye jobb og hvor mye penger jeg må legge i det for å få den i boksen? Ala stenvaag mod. EDIT: Og jeg har søkt etter spesialpistol, vil det gå fint med en short da om planen er å modifisere den til spesialpistol?
 14. Har allerede en STR, men jeg har bare siklet veldig på noe med chassis system og 6.5 creedmoor. Det kommer fra hjertet og ikke hjernen. Jeg tror om jeg bestemmer meg for en McMillan stokk så kjøper jeg bare en til STR'en, men siklet fortsatt litt på den på Rafdal. Ikke gal den du linker til heller, jeg har bare hatt dårlig erfaring med brukthandel på finn. I hvert fall når jeg bor på andre siden av landet
 15. Det høres bra ut det. Får bare ha litt tjukk hud så går det nok fint Når det kommer til Rafdal så hadde han ett demo våpen jeg syntes så ganske fint ut til 26 lapper. http://www.rafdal-vapen.no/demovapen-7600s.html MEN, jeg har nå fått ett veldig godt tilbud på en RPR Gen 2 i 6.5 creedmoor så jeg tror jeg slår til.
 16. Om jeg ikke ser ut som en tulling om jeg kommer på en klubb eller stevne hadde kanskje det vært noe med Tac a1. Får håpe folka på lokale skytterbanen dømmer meg like lite 😂 Du nevnte tidligere noe om en ritter og stark til rundt samme pris? Hvor kan jeg finne denne?
 17. Jeg liker selv rifler med chassis, men jeg føler jeg kommer til å se ut som en tulling om jeg kommer med en tacticool rifle uten ferdighetene på ett PRS stevne 😂 Kommer sikkert ikke til å bestemme meg før skytesesongen er over uansett. Noen som har noen erfaring med Rafdal sine rem 700 rifler?
 18. Takk for svar alle mann! Det var noe slikt jeg tenkte på LongRange. Er det der noe du gjør på ordre eller? Hvor mye skal du ha for det?
 19. Driver å sikler på noen bilder av løp og sluttstykker som har flute med en twist (om det er riktig ord), men når jeg gjør ett tappert forsøk på å google finner jeg ingen som tilbyr det i Norge. Om noen kan peke meg i riktig retning hadde det vært fantastisk!
 20. Takk for svar. Rasjonaliteten min tar vell over og tenker mer på å kjøpe en mcmillan eller bolthorn til STR'en, men hadde vært gøy med 6.5 creedmore og en ny chassis rifle. Ikke fullt så økonomisk derimot.
 21. Skal legge x-bolten til lista. Jeg kan svært lite om Bergara riflene, men når jeg først er der får jeg sjekke det ut. Så ikke så verst ut heller. Om det er noen nye lesere her har som har erfaring med tikka tac a1 del gjerne
 22. Nydelig svar Dette er ikke snakk om noe nødvendighetskjøp, jeg bare sitter å sikler på noe nytt og "spennende" til å leke meg med. Kun sett Tikkaen i virkelig liv og forelska meg litt(bare i butikk), men rent estetisk liker jeg rugeren like godt. Skal til dyreparken i kristiandsand i sommer, så jeg får se om PVAS fortsatt har den på lager så jeg får tukla litt med den. Syntes jo også Sako TRG 22 A1 modellen ser ganske fin ut og, men det regner jeg med blir i en helt annen prisklasse igjen. Eneste R&S rifla jeg fant i norge var for 94 000,- på oslo skytesenter, det var litt over det jeg tenkte å bruke på ny rifle akkurat nå PS: Hvor høy er du med tanke på at stokken var for kort? Jeg er 188cm så kan kanskje bli for kort for meg og. Må uansett prøve meg frem i forskjellige posisjoner før jeg eventuelt går for noe kjøp.
 23. Jeg vil ha ærlige svar. Jeg spurte om erfaring med den rifla? Det eneste jeg mente var at det virker som som man spør om erfaring med våpen A også får man svar på at våpen B er bedre. Jeg har allerede en STR i 6.5, anschutz i .22, pardini og cz så jeg liker våpen som funker og det var derfor jeg brukte dem som eksempler. Mulig jeg formulerer meg litt dårlig på tekst, men var ikke ment frekt. La til og med inn en smiley for å prøve å forsikre meg at det ikke kunne tolkes feil.
 24. Endrer spørsmålet mitt til kun Tikka t3x tac a1 da Sist jeg fant noe om den var helt i startfasen når den kommer ut, folk med under 200 skudd med børsa. Ja, er ganske enkle svar på forumet her, STR til alt og 6.5x55 er kongen. Skal du skyte pistol må du starte med pardini, skal du i dynamisk er det cz-75
 25. Med tanke på at den er relativt fersk er det noen av dere som har erfaring med riflae enda? Gjerne med noen som har prøvd det i PRS eller generelt på lengre hold?
×
×
 • Create New...