Jump to content

Zalo

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Zalo's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

 • First Post
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

 1. Skal teste ut en ny ladning av Hornady Z-Max – 168 grs. Regner med at denne har samme egenskaper som A-Max?. Har for tiden krutt fra Vithavuori N 140. Tenkte en ladning mellom 41-43 grs Kaliber .308 Win Noen som har noen erfaringer med denne kombinasjonen?
 2. Har denne pakka i 223. Får fine samlinger og våpenet virker presist. Kikkert er ok, men har følgelig problem ved dårlig lys. Skulle jeg ha "oppgradert" ville jeg nok kjøpt berserk stokk. Ali i alt er vel 11k en grei pris på denne pakka.
 3. Zalo

  Hjelp til Pardini GT9

  Takk for tips. Dere hadde rett. Lageroljen var "klumpete" å førte til at sideren ble treg. Etter kraftig rengjøring og olje ble våpenet 100% Testet i dag med 30 skudd, samme ammo. uten noen klikk Forøvrig fikk jeg rask tilbakemelding fra børselars og fikk tips derfra også. Nå er det kun siktet som jeg sliter litt med. Sort baksikte og framsikte blir fort uklar for meg som må bruke lesebriller. Bruker forøvrig ikke briller nå under skyting. Kanskje noen kan anbefale andre sikter som passer bedre?
 4. Hei Slakta sparegrisen å kjøpte meg en Pardini GT9 i dag hos Børselars. Skuffelsen ble stor da våpenet ikke greide å kaste ut patronene etter 4 skudd. Eneste måten er å ta laddegrep etter hvert skudd. Trenger noen gode råd her før jeg må kjøre den lange veien tilbake til butikken. Skutt med sellier & Bellot FMJ 124grs 8.0g
 5. Trenger tips fra dere med erfaring for kjøp av 2 våpen (9mm og .22) pistol for denne gang. Baneskyting, så feltskyting og kanskje ppc etterhvert. Har noen favoritter som Pardini GT9, cz 75 sp-01 shadow 2 og Springfield 1911 Range Officer I .22 har jeg tenkt på en eller annen type av HAMMERLI Har ikke skutt med noen av disse så deres erfaringer er gull for meg. Tenker å trene 2 ganger i uka, og vil delta på noen konkurranser etterhvert. Kommer nok ikke til å bytte våpen så ofte så valgte våpen vil nok følge meg noen år. Våpensøknad er godkjent så kan slå til raskt. Fint med noen tilbakemeldinger på valg av "riktige pistoler" (kanskje sikter jeg for høyt?)
×
×
 • Create New...