Jump to content

Hauk1

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Hauk1

  1. de fleste Pro-straffene til Vorn Equipment har faktisk KKC stokk, så det går nok bare godt. Går du inn på Vorn Equipment sin instagram, så ser du mange bilder.. det er faktisk bilder der av han som lager KKC stokkene, med en Deer på ryggen. Den videoen er jo grei, men det er vel ikke helt rett at sekken må helt av for å legge våpnet tilbake. Det er nok å ta av ene skulderstroppa og svinge den opp på siden. Dessuten er det ment å ha siktemidlene innover i sekken. Det ser man på deres offisielle demofilmer. Ellers så kan man også justere høyden våpnet står i sekken, senkes 5-6 cm. Skulderstropper og hoftebelte er like solid/ identisk på Deer og lynx. Deer har en kraftigere innvendig alu-ramme. Ellers så er det viktig å benytte seg av, og ta seg bryet med å justere sekken, både våpenfestet og høydetilpasning på skulder og hoftebelte. Jens Kvernmo " et vilt liv" har nettopp lagt ut en ny film på YouTube om pakking av sekk for jakt. Der bruker han Vorn Deer og KKC.
  2. Legge inn bilde ja... hmm kjenner jeg får kløe av å prøve å skjønne hvordan jeg gjør det på dette forumet. Jeg ser nå at på Lynx er det mulig å få utløseren litt lenger frem på høyre skulderstropp enn på Deer. Det har vel med bredden på sekken å gjøre og at wirestrømpa "har en lenger vei å gå". Men så går det jo ann å modde litt. Det er jo moller på hele skulderreima og det er i de utløseren er festet. Finner man en optimal plassering av utløserhåndtaket, så er det jo bare å sy i to nye sømmer og feste den der... jeg driver litt med seiling, og der har vi noe som heter soft sjackle. En taustump med kule i enden i prinsippet. Jeg vurderte å henge en slik i utløseren om albuen ikke blir frisk.( men nå ser jeg at det er lettere å ha den på høyre side..) På Deer kommer utløserringen mer eller mindre på toppen av skuldra, og selv ikke på standplasskyting, liggende, kommer kolben der Wire kommer ikke i nærheten av nakken. Har du ikke en butikk i nærheten som har sekken inne? Du får sikkert lov til å prøve å flytte utløseren og prøve det ut før kjøp. Ta med en torx str 10 det er gjort på 1 minutt.
  3. Tenker du på utløserhåntaket, så kan det på 2016 modellen skrues løs med torx, to skruer, og flyttes lenger bak på skulderstropppen. - dersom den kommer i konflikt med kolben. Bare for å teste, så skrudde jeg den nå løs og flyttet utløseren over på høyre skulder. Da blir den litt knapp for å komme like langt ned som på venstre side, og står litt på skrå, men rent ergonomisk så blir det faktisk litt lettere i dra i utløseren. Særlig siden jeg har en vond og stiv venstre albue. Mao, utløseren kan flyttes lenger bak på venstre skulderstropp og flyttes over til høyre. Ref en tidligere reply på Vorn sin FB side, så er det ikke planen å komme med en sekk som har våpenet på venstre side.
  4. En Vorn Equipent sekk må jo være den perfekte julegave til jeger. Min Vorn Deer er i Realtree camo. Lynx i grønn.
  5. Tror det vil være lurt å sjekke med "sofaliv.no" om hvilken årsmodell de selger. Misstenker at det er den gamle modellen, derav gammel pris. Er vel forsåvidt ikke noe galt med den, men men kan jo bli skuffet om man mottar en sekk som ikke har det nyeste, lodne stoffet, ny utløser og andre endringer, når man kanskje forventer det. Ellers når det gjelder eventuelle ulyder, så kan det lønne seg å ta seg tid til å stramme opp og tighte alle mulighetene. Ulyd fra skulderstropper løser du ved å stramme de øvre stroppene mellom topp av skulderstropp og topp av sekk-delen. Å ta seg tid til riktig høydejustering av i forhold til rygglengden til brukeren, er vel anvendt tid. Vorn har solide sekker og den lille ekstra vekta gjør nettopp at sekken tåler mye vekt uten at det blir ubehagelig, slik som lettvektersekker kan gjøre. Dessuten, det er faktisk den eneste sekken på markedet som inneholder noe mekanikk. Har blitt fortalt at det er solgt veldig mange sekker i Norge i år, så om man ønsker seg en til jul, bør man være kjapp nå. Å handle hos seriøse butikker som driver skikkelig er vel heller ikke å forakte. Å kjøpe et norsk produkt, som Vorn er, er ihverfall for meg pri 1, siden det også er et topp produkt. Jeg har nyeste utgaven av Deer og Lynx, men ikke Fox. Lynx er med på alle småturer også, med termos og sitteunderlag. De har mye kult på Facebook og særlig på instagram. Tidligere i høst arrangerte Vorn Equipment jakt i 3 uker i Hjørundfjorden på Sunnmøre hvor det ble spilt inn film med Pace productions/ pace_ brothers, som slippes om et par uker. Den er det definitivt verdt å få med seg.
×
×
  • Create New...