Jump to content

Chriistoffer

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei. Jeg har området i Eidsvoll med masse kråker. Gikk med 30 stk ifjor, men føler jeg ikke har helt teknikken inne. Kunne vært morsomt å jaktet sammen med en. Er også mye rev der!
 2. Okey det var dumt. Har en fin bukk som ødelegger bjørkealle`en våres
 3. Takk skal du ha. Da skal jeg prøve å få lånt til meg en rifle med bolt så jeg kan få jaktet litt
 4. Hei! Helt fersk jeger som trenger litt hjelp fra dere som har holdt på med dette en stund. Min familie har ca 400 mål med åker som har mye besøk av kråker, duer, rev og rådyr. Kan jeg da jakte fritt kun med et jaktkort? Må det søkes om eller er det fritt frem?
 5. Hei! Har fått innvilget søknad på cal 308, 30-06 og 6.5. Har jeg lov til å låne et våpen med et av disse kalibrene eller må man faktisk ha et våpenkort for at det skal være lov?
 6. Hei! Har vært på en lerdubane i nedre romerike som tilbydde mye hjelp. Var også der jeg tok jegerprøve samt et haglekurs. Men der fikk jeg låne en beretta av han ene instruktøren som var fryktelig god, og traff så og si alt( var enkle duer fikk vi høre ). Tenkte derfor å ta en tur dit nå igjen som jeg har fått eget våpen. Skyter med riktig øye, så det er heller ikke problemet. Vil nok helst tro at det er jeg som ikke er god nok enda, men syntes bare forskjellene var så store fra å treffe 90% på kurset ( 100 duer) til å treffe rundt 20% (300 duer) når vi holdt på i helga. Men får få noen ti
 7. Hei igjen! Har fått skutt 300 skudd med berettaen nå, og må si det var ikke mange lerduer som falt den helga gitt. Føler hagle ikke sitter helt perfekt noe som gir meg et feil siktebilde. Mulig det bare er jeg som er helt fersk, men får ikke helt den feelingen. Tenkte å dra innom en våpenbutikk for å se på muligheten for å finjustere den evt om det bare er jeg som er regelrett møkk til å skyte Uansett så har jeg blitt invitert med på kråkejakt, og må da gå til innkjøp av noe jakt ammunisjon. Hva bruker dere til slik jakt??
 8. Hva tenker folk om den her? Rifle Marlin Modell XT-22RZ. Får den til 3999 med kikkert og demper.
 9. Da fikk jeg skutt litt igår, og skal skyte mer i dag. Morro!! men hvilken choker er det lurt å bruke på leirduer eller er det ingen fasit?
 10. Tusen takk for gode råd Tenkte jeg skulle smelle litt med den på lørdag, og heller ta en ordentlig puss når jeg er ferdig. Da kommer dette godt med
 11. Så forvsåvidt samme hva man kjøper av leirduepatroner så lenge det er riktig kaliber? Vært på haglekurs, og haglen jeg kjøpte satt som støpt uten videre justeringer. Blir bra dette Takk for all hjelp. Finnes det noen guide for pussing av våpen?(Ja, lov å le. Er helt nybegynner haha:)
 12. Hei takk skal du ha. Skap er i boks. Har kontroll på lover og regler, men sliter mer med det praktiske rundt våpen Okey, har kjøpt 12/76
 13. Hei. Helt ny på dette området, og har nå gått til innkjøp av en Beretta 686 Silver Pigeon. Er helt fersk så trenger å motta litt input på ting jeg burde gjøre og kunne for å kunne ta mest mulig vare på hagla slik at jeg har et våpen i mange år. Lagring og oppbevaring: Hva burde jeg tenke på? Hvor ofte burde jeg pusse/olje? Ammunisjon Hva anbefaler man av ammo til leirdue og jakt? Kan man skyte med hva som helst til mitt kaliber eller finner man en spesiell ammo og bruker kun dette? ( lest litt rundt, og ingen er enige på dette området føler jeg ) Diverse Andre ting jeg b
 14. Mener å ha hørt at hagla fra Jaktdepoet er visst importert fra et annet sted enn det Schou forhandlerne gjør og at det var endringer på disse haglene.
 15. Jeg drar til en butikk og får litt veiledning
×
×
 • Create New...