Jump to content

romsling

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

romsling's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. romsling

    Nettojakt.no

    En ting jeg la merke til i går da jeg bladde gjennom produktbladet som fulgte med i esken, samme som kom i jakt og fiske bladet i sommer. Min bukse framstår på nett som om den er satt ned fra kr 2895,- mens i produktbladet er denne prisen oppgitt som totalpris ved avbetaling på kr 59,- pr mnd. Så dette gjaldt flere produkter. Vet ikke om det er en bevisst markedsføringsmanipulering eller om det bare er en glipp. På nett er det heller ikke oppgitt førpris, men det står "tilsvarende 2895,-" Det samme gjelder performance 3 layer dressen, hvor buksa i pakken har oppgitt veiledende pris på kr 2300,- mens kjøper du den separat får du altså oppgitt en "tilsvarende" pris på kr 3849,- Her ser det også først ut som om prisen er satt ned fra 3849,- til 2300. Mens i realiteten er 2300,- veiledende pris. Samme gjelder jakka. For min del betyr ikke dette noe, men det får klærne til å framstå som om de er satt ned i pris, og du gjør et kupp. Mens du i realiteten betaler full pris istedenfor å ta det på avbetaling som ville gjort totalprisen dyrere. Tar jeg feil så er det bare å si ifra
  2. romsling

    Nettojakt.no

    Har bestilt og mottatt extreme lite pro buksa, fulgte også størrelsesguiden, å buksa sitter bra enda jeg måtte ned en størrelse fra large til medium. Var litt uheldig å klagde høylytt på at den kanskje var en anelse trang over magen, men ble straks irettesatt av statsministeren i huset som mente at magen min hadde et stort nedbemanningspotensial Syntes også buksa virker veldig varm, men har foreløpig i skrivende stund kun prøvd den innomhus i 23 varmegrader Hadde egentlig tenkt å bruke den som en allround jaktbukse, men kjente med det samme at den kan bli for varm på solfylte dager. Så den blir nok flittig brukt utover høsten og vinteren når temperaturen kryper nedover Vet heller ikke hvor bra luftinga fungerer da. Har ikke brukt såkalt "lydløse" jaktklær før, så mitt førsteinntrykk er ganske bra når det kommer til lyd. Litt lyd lager den innendørs, men når man kommer i skogen så tror jeg nok at skogbunnen bråker mer enn buksa. Ellers er størrelsen på lommene ok, savner en sidelomme på buksebenet, men det var jeg klar over at den ikke hadde. Stramming nederst på buksebenet, på legg og i midjen. brede og behagelige bukseseler. Den har også snølås i buksebenet. Eneste minuset med bestillingen ligger på transportør som er postnord. Sporingen funket hverken på norsk, svensk eller finsk nettside, og første tegn på at pakken faktisk var på vei var i går da sporingen begynte å fungere etter over en uke på veien. Da hadde pakken allerede dratt fra finland å passert terminaler i veddesta og ørebro i sverige. etter det gikk det radig unna til oslo, langhus og så trøgstad.
  3. Hei er ny på kammeret, i østfold og duejakt. Jeg og kompisen min skal jakte due til høsten, men som finnmarkinger flest har vi kun sett kebabduer i oslo. Jeg har erfaring fra rypejakt, mens kompisen er fersk jeger. Vi leter etter steder å jakte på, hvem man må spørre osv... Evt. om det er noen som kunne tatt oss med på jakt i østfold området? Vi bor i trøgstad og fredrikstad, så østfold/akershus er aktuelt for oss.
×
×
  • Create New...