Jump to content

Vestland

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Haenel fåes primert ikkje i links, men for ca 3000kr bygger stokkmakeren på fabrikken stokken om til links. Har akkurat bestilt meg en Jaeger 9 med links stokk.
 2. Var innom den lokale forhandleren i dag, dei hadde kun oryx og s&b som utvalg i 7x57r
 3. Fullt klar over postordre, har kjøpt endel ammunisjon på den måten med jaktdepoet, men sjøl då er utvalget begrensa. Kva fabrikk ammunisjon bruka folk som ikkje lader sjøl til for eksempel hjort?
 4. Ser berre for meg at det er ganske stive priser på ammunisjon til 7x57r kontra 6.5x55, er og veldig usikker på utvalget i dei få lokale butikkane her iutkantstrøk.
 5. Sliter litt med å velge kaliber i min nye kipplauf Haenel jaeger 9, var egentlig tenkt å gå for 7x57r då det er et brekkvåpen kaliber. Men so er det dette med tilgang til ammunisjon, lader ikkje sjøl og har ikkje tenkt å begynne med det. Kan også få bestille den i 6.5x55 Ka vil folket anbefale? Korleis er rekylen i desse to kaliberera?
 6. Eg er i gang å skal kjøpe min andre kipplauf, har frå før ei Bergara BA13TD i 222. Har fått tilbud på ny Haenel jaeger 9 i 7x57r med stokk ombygd til links.
 7. Til dokke som har kipplauf i links utgave, er mekanismen for brekking av våpenet også links eller er det kun stokken som er links?
 8. https://www.njff.no/nyheter/Sider/Pelsvilt-omsettes-gjennom-ny-aktor.aspx
 9. Har to slike protrap feller som eg no har hengende ute, fellene virker greit har fått en mår. Det som eg har hatt problem med er at måren kjem seg inn i fella og steler åtet uten å løyse ut fella. Problemet viser seg å vere stort ingangshol (9cm) i kombinasjon med med for stor avstand frå utløysergitter til sidevegg i fella og lit hard utløyser. Legger ved et bilde der måren er inne i fella å steler åtet uten å løyse ut.
 10. Slenger ved nokre bilder av min takedown i 222, levert frå pvas. Har ikkje fått vert på skytebana enda, men satser på det blir snarlig. Fått montert på en Zeiss Conquest DL 3-12x50, som blir kikkertsikte til revejakta. Skal også gå til innkjøp av en Leupold vx2 2-7x33, som skal stå på rifla når den ikkje blir brukt på rev. Vart ganske tung med zeiss på, då berre rifla veg ca 3,2kg.
 11. Då har bestilt meg ei takedown i 222 hos pvas, so då får en berre sette seg å vente i spenning.
 12. Har en søknad inne på ei rifle i 223, men fikk endra den til 222. Fekk estimert leveringstid på 4-6 veker hos Pvas.
 13. Driver på å skal kjøpe meg småviltrifle i 222/223. Har sett litt på Bergara BA13 riflene, spesielt takedown modellen. Er det noken som har erfaring med desse riflene?
×
×
 • Create New...