Jump to content

Fulcrum

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Fulcrum

  1. Det er slik jeg har forstått det, jeg kan jo ha misforstått Er det vel best å sjekke med DSSN hvis man lurer.
  2. Kan ikke finne noe i retningslinjene som støtter det. qHvor finner du det? Slik jeg har forstått det gjelder retningslinjene kun personer som er blitt medlem etter at regelen ble innført, dvs 2011.
  3. Bare hvis du har hatt noen pauser i dssn medlemsskapet mellom 2011 og i dag.
  4. Leting etter komponenter er en del av gamet dessverre, er veldig variabel tilgang. Men når det er sagt er det ikke alle som er like flinke til å oppdatere nettbutikkene sine og å ta en telefon er ofte ikke dumt. Når det gjelder krutt i fabrikkammone er vel det ikke nødvendigvis samme fra lot til lot.
  5. Fulcrum

    Jaktrett

    Der står det vel bare hvis jaktretten er forpaktet bort el.? Utgangpunktet er vel at grunneier har jaktretten på egen eiendom?
  6. Fulcrum

    Brownells Norge

    Nei, det er vel ingenting de har lagret i Norge? Alt kommer vel med bulk-splitt forsendelse fra USA? Posten i Danmark har vel litt issues med våpen/deler/ammo ja, slik jeg har forstått det.
  7. Fulcrum

    Brownells Norge

    Ok, da kan jeg bare vente i en uke eller to til altså, den ble (påstått) sendt i forrige uke
  8. Fulcrum

    Jaktrett

    Det er vel kvoter, som gjelder f. eks. hjortevilt, ikke selve jaktretten på egen eiendom? Regner med det er snakk om mer enn hagen rundt en enebolig
  9. Fulcrum

    Jaktrett

    Så lenge man eier grunnen har man vel jaktrett, så lengde dette ikke er gitt noen andre ved kontrakt?
  10. Fulcrum

    Brownells Norge

    Når fikk du første melding om at de var sendt?
  11. Ikke bær deg ihjel Er 6 stager og 110 skudd per våpen, du skyter vel pistol en dag og rifle den andre.
  12. Høres ut som om han har registrert våpnene i sitt navn, så har han seks våpen er det nok full garderobe, hvis han skulle registret EvenHJs på samme måte. Men registreres det nye i EvenHJs navn kan han oppbevare dette selv om hans egen våpengarderobe er på 6 våpen.
  13. Ja, de minste er vel ikke mer enn en skoeske Tror faktsik ikke det er noe problem at onkelen oppbevare et våpen i nevøens navn heller. Står bare i forskriften at mindreåriges våpen skal oppbevares av pålitelige og edruelig person. Siden han allerde har våpen selv burde ikke dette være noe problem, bare 2 ekstra signaturer på søknaden fra verger. Så fyller du ikke opp din onkels våpengarderobe heller
  14. Når du har fyllt 16 kan du vel få våpen registrert på deg selv, med foreldrene som verge, selv om foreldrene dine ikke jakter selv? Det er uklart om dere ikke er klar over dette eller om det er foreldrene dine som ikke ønsker det.
×
×
  • Create New...