Jump to content

eirikand

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

eirikand's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei! Gammel tråd, men må spørre hvor du bestilte viridian lykta fra? Finner kun amerikanske butikker som ikke sender til Norge på nett. Og, er du fornøyd med den?
  2. eirikand

    Sig P226 MK25

    Hei, og takk for tipset! Jeg klarte ikke å dy meg, og kjøpte like godt et verktøy fra MGW, det var ihvertfall halv pris av Sigs originalverktøy. Alltid greit å ha, selv om det svir litt i handleøyeblikket! YOLO og alt det der
  3. eirikand

    Sig P226 MK25

    Da har jeg endelig fått klarhet i dette, og det skyldes, som jeg trodde, eksportrestriksjoner på radioaktive materialer fra Tyskland. Eneste alternativet jeg hadde var å bestille siglites fra Brownells, som importerer direkte fra USA. Heldigvis tilbød PVAS å kreditere kostnaden for disse siktene, slik at jeg slapp å betale noe ekstra. Setter veldig pris på den servicen fra PVAS, og nå er også spesifikasjonene oppdatert i nettbutikken.
  4. eirikand

    Sig P226 MK25

    Vel, nattsiktene har ingen praktisk bruk for meg utover at det hadde vært "kjekt å ha" nå som jeg vet at originalpistolen har dem. Jeg har jo andre sikter å bytte ut med til konkurranser, men det er noe med det å få et produkt likt det som er annonsert i nettbutikken. Jeg ser jo at spesifikasjonene hos PVAS er sakset direkte fra produsenten, og undrer meg om hvorfor slike ting ikke blir opplyst. Jeg har iallefall funnet ut at grunnen til at siktene er byttet ut, er at Tyskland ha forbud mot tritium, som er et radioaktivt stoff. Må si jeg er skuffet over kundeservicen hos PVAS, som ikke på noen måte viste ydmykhet eller forståelse for at pistolen hadde "mangler". De sa bare at jeg kunne kjøpe siglite sikter hos Brownells..... Kanskje de har blitt bortskjemt med for mange kunder? Mange takk for tibakemeldinger uansett, jeg gleder meg til å prøve denne pistolen. Den kjennes virkelig bra ut i hånda, og virker skikkelig solid!
  5. Hei, Er det noen som har noen tips om hvor jeg kan få tak i gjengebeskytter til min nye Sig Sauer 9mm pipe? Dette var ikke inkludert med løpet, og butikken (PVAS) hadde ikke den typen gjengebeskytter. Jeg finner jo "flust" av dem på ebay og andre amerikanske nettbutikker, men der borte er sånne ting kategorisert som ITAR produkter, og strenge eksportbetingelser gjelder. Noen som er/har vært i samme båt, og/eller vet hvem som kan ha sånt tilgjengelig for oss demperglade nordmenn?
  6. eirikand

    Sig P226 MK25

    Hei, Jeg har nettopp blitt den heldige eier av en P226 MK25. Er veldig fornøyd med pistolen, men lurer på en ting; er det noen andre som har denne pistolen, og som kan bekrefte om de har fått siglite nattsikter på sin? Det skal i utgangspunktet følge med, men så kom jeg på at Tyskland har eksportforbud mot den typen sikter (eller noe i den duren), og lurer derfor på om det kanskje finnes en "europeisk modell" av denne, med vanlige, kjipe hvite sikter? siglites koster jo en del utenom, og var en av grunnene til at jeg valgte akkurat denne modellen. Lukter derfor reklamasjon hvis min teori stemmer, da dette ikke ble opplyst av butikken. Det står også i spesifikasjonene på PVAS at Siglite sikter følger med (sakset fra Sig Sauer USA riktignok..........) Håper noen kan hjelpe til å kaste lys over dette, i påvente av tilbakemelding fra butikken...
×
×
  • Create New...