Jump to content

Lios

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lios

  1. Lios

    HJORTEJAKTA 2015

    Ser ikke bort ifra at jeg kontakter sveiobonden. Er jo greit å få gjøre noe annet enn kun småvilt slik som i høst og vinter som var. Hadde vært gøy å fått seg en storviltjakt innenfor mine 12 første måneder som aktiv jeger. Sendte søknad på vilrein, uten hell, så da satser man på hjorten. Skal søke opp på nett om der flere tilbydere jeg kan kontakte enn inatur. Var ikke mye der å hente akkurat nå ser det ut til. I etterkant av jegerprøven så ser jeg at jeg savner mer informasjon på kurset om akkurat det som handler om å komme seg ut på jakt, utover de få sekundene man brukte på å nevne inatur.no.
  2. Lios

    HJORTEJAKTA 2015

    Takker for det! Kan forsøke å høre med jegere i Åsane jff når jeg kommer meg på skytetrening der. Bor i sentrum av Bergen, så de fleste "jegere" man kommer i kontakt med er dem som er på jakt rett før stengetid natt til lørdag og søndag
  3. Lios

    HJORTEJAKTA 2015

    Som årsfersking og uten tilknytning til jegerlag så lurer jeg på om noen kan fortelle meg om dette med ettersøkshund til hjortejakt. Da tenker jeg det rent praktiske rundt det siden jeg ikke har hund selv, eller har venner som har godkjent ettersøkshund som jeg kan låne. Finnes der hjorteterreng hvor man kan få jaktkort og jakte, og samtidig finnes der ettersøkshund tilgjengelig? Hilsen Lise O.
×
×
  • Create New...