Jump to content

Hawkmoon69

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Hawkmoon69

  1. Er det noen som vet hvor man kan skaffe magasin og forskjefte til Winchester 1905?
  2. Noen erfaringer med følgende alternativer?: Springfield SAR-8 FMP G3 (portugisisk?) FN FAL 308 Faller disse 3 igjennom på samme grunnlag som andre ovennevnte?
  3. Hadde satt pris på om alle som er negative til dette, i tillegg hadde prøvd å være litt løsningsorienterte. Alt kan fikses og trikses med. Det finnes ingen begrensninger. I så lende kan man jo forby alt som er. Men vil noen virkelig legge SÅ mye penger og energi i å anskaffe seg våpen, for så å gjøre det ulovlig? Har du penger og kontakter som kan fikse disse tingene, så har du saktens kontakter til å anskaffe deg uregistrerte våpen også. Dette for en mye billigere penge.
  4. Dersom våpen MÅ kjøpes før godkjenning, må vi bli enige om hvilket merke/ modell vi skal satse på, i tillegg til at det må ha alle papirer i orden, så det er mulig å vinne igjennom med dette. Har vi da noen gode forslag?
  5. Helt konstruktivt. Hva vil saksgangen være videre i dette? - Hvor mye vil denne søknaden totalt koste? - Hvilke papirer må inn, og har man enkel tilgang til disse? - Må man, som tidligere nevnt i andre tråder, kjøpe inn et eksemplar av den valgte rifle og levere inn til godkjenning? Ser at LuxDefTec HSG41 tydeligvis er godkjent i Sverige http://www.mp-vapen.se/ovriga-vapen/48- ... 1-308.html" target="_blank" target="_blank Waffenschumacher.com har forhandler i Norge: Pedersens Vaabenlager v/ Mr. Birketvedt Dronningens gate 57 4610 Kristiansand Telefon 38025368 Godkjenningspapirer fra BundesKriminalAmt, for både HSG-41 og MKE-41 ligger her: http://waffenschumacher.com/sites_49_-bka-bescheide.htm" target="_blank Ser også at det eksisterer andre kopier: Springfield SAR-8 FMP G3 (portugisisk?)
  6. Da har vi altså disse to alternativene: http://www.arms24.com/Waffen/Langwaffen ... 37922.html" target="_blank http://www.mkek.gov.tr/en/Products.aspx ... tegory=132" target="_blank Så hvor går veien videre da?
  7. Noen som vet noe mer om PTR-91? Er den mulig å få godkjent, eller er det restriksjoner mot den?
×
×
  • Create New...