Jump to content

billingsley

Members
  • Posts

    263
  • Joined

  • Last visited

About billingsley

  • Birthday 05/26/1988

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

billingsley's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei, Sitter på en homeland security foldekniv. Jeg kjøpte den mest fordi det var tigerstripe camo på bladet. Men, det er ikke favorittkniven min. den er relativt stor å klumpete, å ikke favorittstålet mitt i den. Ellers er det veldig god låsing på kniven. Men, jeg setter min lit til en av spydercoene isteden.
  2. Veldig gode nyheter! Dette er en sak som berører mange. Jeg håper videreutviklingen går dit vi ønsker, og konsekvenser er alltid et ord som summer bakerst i hodet mitt.
  3. Det stemmer ja. vanguard serien er produsert av howa. Det er i prinsippet samme børsa, men weatherby gjør underlige ting som å sette på bell&carlson stokker å kanskje litt andre typer løp, men det kommer ann på modellen. Jeg bestilte meg en vanguard sub-moa varmint (tykkere løp, presisjonsgaranti samt bell&carlson stock) gjennom jobben (deltid på xxl). og er generelt veldig fornøyd med rifla. Jeg fikk utrolig mye børse for pengene.
  4. Ring flyselskapet og hør hva de sier. Etter tidligere diskusjoner her om dette, har jeg sett at f. eks. vi ble behandlet annerledes enn andre som hadde reist med norwegian osv. Men så lenge de tillater det uten altfor mye kluss å dyre avgifter som må betales, så er det vel stort sett greit
  5. øhm.. hva skal man si. http://www.dagbladet.no/2010/02/04/nyhe ... /10252421/
  6. Hei! Jakttiden på rugde er mellom 10.09 og 23.12, dette gjelder for hele landet Hvertfall i følge det jeg kan se foran meg nå.
  7. Jeg skal skyte med den kommende bushen min jeg. Så tar ikke med meg minien. derimot muligens weatherby'en. Må prøve den snart!
  8. Kjenner jeg begynner å glede meg.
  9. Det er vel ikke kortholdsbørse det er snakk om her Neida, trenger nok lenger enn de stusselige 25 metrene inni der. Får dra med på eidsvoll
  10. Neida, blir nok testa et helt annet sted.. Godt jeg er medlem i eidsvoll.. Takker forresten!
  11. Hei alle! Da var tiden kommet, og søknaden i 30.06 var innvilget. Jeg sto på jobb (jobber deltid på XXL i Oslo, men skriver utelukkende privat her), og titta på mulige børser jeg kunne tenkt meg. Weatherby var aktuelt hele veien, og vi hadde en fin stainless synth vanguard inne i riktig kaliber. Jeg lot saken ligge på grunn av pengemangel, er da tross alt student. En dag hadde vi fått inn nye weatherby kataloger, og min gode venn (John Lee Hooker) hadde prata pent om SUB-MOA utgavene før. Jeg ble litt opphengt i varmint utgaven, men la merke til at den kun kom i .308. Etter litt bestemte jeg meg, og jeg bestilte like gjerne en weatherby vanguard sub-moa varmint tidlig i desember. Vi forventet at det kom til å ta et halvt år før børsa kom, men en vakker desembermorgen da jeg står å rydder ut varer kommer en vandrende men noe utrolig kjent. Ble vel litt paff (omtrent slik: ), for da var børsa kommet. Jeg fikk løpt ned på våpenkontoret å endret kaliber, og plutselig var jeg den stolte eier av en Weatherby Vanguard SUB-MOA Varmint i kaliber .308 win På tobben sitter foreløpig en nikon fieldmaster i 3-9x40. Denne skal byttes til fordel for en zeiss classic 2,5-10x50, men det var igjen et pengespørsmål. Alt i alt, er jeg veldig fornøyd med kjøpet. Bilder vil komme, og tråden vil bli oppdatert da jeg har vært å testa børsa
  12. Godt nyttår ønsker til alle!
  13. God Jul til alle her på kammeret!
×
×
  • Create New...