Jump to content

Fuglehaven

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Fuglehaven

 • Birthday 05/22/1982

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for svar! Ja ser de har 22-250, men vet ikke om det var helt det jeg ville ha. Men kanskje, er det noen som har det kaliberet her? Tenker fordeler/bakdeler? Jeg skal bruke det på småvilt, fugl og billig trening
 2. God dag! Er det noen som vet om man kan bruke S&L Legacy løp i ei Classic DL? Evt hva er forskjellen på løpene siden de ikke passer? Jeg kunne nemlig tenke meg et løp i .223 i tillegg til 308 som jeg har i dag.
 3. Jeg har nylig fått vekk Picatinny skinna på min DL. Da jeg skyter med både vanlig kikkert og nattsikte har jeg trodd det var behov for skinne montasje. Jeg testet nå med Slide & Lock på nattoptikken og det fungerte perfekt. Jeg senket begge siktene med 1,5-2cm. Hvis noen her med S&L børse skulle ha behov for en nesten ubrukt orginal Picatinny skinne så har jeg en til overs. Jeg har også diverse ringer beregnet for skinne montasje.
 4. https://www.dagbladet.no/mat/smittealarm-pa-grensa---svommer-over-oslofjorden/70910251 Nå skal endelig grisene komme nedover langs kysten Skal bli deilig å slippe å kjøre til Øst-Europa (Svergie) for å jakte. La grisen komme!
 5. Jeg har lyst til å ta av Picatinny skinna og kunne bytte mellom natt/dag siktet på orginal montasjer. Og jeg får kikkert lavere ned, samt jeg syns den skinna ikke er så fin å se til. For å gjøre det må jeg modifisere den bakerste ringen/festet til å ligne denne montasjen, og samtidig passe låsekassa. Lar det seg gjøre med litt kreativitet og et TIG apparat? Jeg har ei Schultz & Larsen rifle, og ønsker helst å bruke de orginale Slide and Lock montasjene. Jeg har vert i kontakt med en børsemaker, men alltid kjekt å diskutere/få nye forslag
 6. Orginal slide & lock montasje, tommel opp eller tommel ned? Jeg har lyst til å ta av Picatinny skinna og kunne bytte mellom natt/dag siktet på orginal montasjer. For å gjøre det må jeg modifisere den bakerste ringen/festet. Lar det seg gjøre med litt kreativitet og et TIG apparat?
 7. Etter hva jeg kan finne ut er dette rene messing kuler, uten plast eller ymse andre legeringer. Det som skiller dem fra andre homogene kuler er at dette er hulspiss med ekstra stort hull virker det som. Og de påstår selv 98% restvekt tror jeg.
 8. Hei Er det noen som har prøvd kulene? Jeg syns det virker spennende. Her er et par ting jeg fant på YouTube.
 9. Flotte børser begge to. Magasinet er jeg enig i, jeg har både 3 og 5 skudds. Så lenge mine er tomme skrangler dem, men så fort jeg får i 1 skudd er det lydløst.
 10. Nå kan bare høsten komme. Jeg er klar for det meste 😬
 11. @ing-cognito Samme på min også 👍🏻 Da er det nok som @waterbaekk sier
 12. @ing-cognito Helt lik min den der, bortsett fra at jeg har Meopta på toppen. Jeg fikk min i begynnelsen av januar i år og har kun fått testet 30-40 skudd. Meget fornøyd så langt. Hvilken løpslengde har du?
 13. @svehella Ja har sett de sporene på bilde og Youtube bare, og hadde egentlig lyst til å bruke dem. Dessverre så tror jeg ikke Yukon sikte passer på der uten at man må montere sikte for langt frem. Så jeg må nok bruke Picatinny. Jeg har bare dårlig erfaringer med skinne, den jeg har nå forandrer treffpunktet seg på en del. Satse på at det skal gå bedre med Dansk kvalitet er bedre en Italiensk. Du skal ha tusen takk for god informasjon
 14. @svehella Ja jeg har vert inne på tanken, men hadde håpet å kunne bruke de orginale S&L montasjene da jeg syns de er penere. Jeg har en Yukon Photon som jeg skal bruke i tillegg til en Meopta, og jeg vet den digitale kikkerten må flyttes langt bak, og det vet jeg ikke om går med S&L festene. Endres treffpunktet ditt ved av/på montering? Hadde håpet å få til en løsning hvor jeg kan stole på at alt er 100%, og at jeg slipper å testskyte etter bytte.
×
×
 • Create New...